Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za Bijelu kuću

Hillary Clinton porasla prednost, vodi ispred kontroverznog Donalda Trumpa za 12 postotnih bodova

hillary clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
24.08.2016.
u 07:29

Clinton je vodila pred Trumpom najveći dio kampanje 2016., ali ova prednost predstavlja višu razinu potpore nego su ankete pokazivale posljednjih tjedana.

Demokratska kandidatkinja na američkim predsjedničkim izborima Hillary Clinton vodi ispred republikanskog kandidata Donalda Trumpa s 12 postotnih bodova, što je njezin najbolji rezultat ovaj mjesec, pokazala je anketa Reuters/Ispos.  

Istraživanje provedeno između 18. i 22. kolovoza pokazalo je da Clinton ima potporu 45 posto birača a Trump 33 posto.

Clinton je vodila pred Trumpom najveći dio kampanje 2016., ali ova prednost predstavlja višu razinu potpore nego su ankete pokazivale posljednjih tjedana.

Ranije u kolovozu, Hillary Clinton vodila je s između 3 i 9 postotnih bodova.

>>Trump crnačkim glasačima: "Što dovraga možete izgubiti?"

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
08:49 24.08.2016.

Trump je smotan i nespretan u govorima i unatoc cesto negativnim izjavama on je kamilica u odnosu na Hillary,masonku sklonu kriminalu koja je bliska sa Merkel i njih dvi su zlo za Europu i cili svit.Zele novi svjetski poredak o cemu sa govornica grmi i nato tajnica..ali tome ce prethodit rat.Kupujte konzerve, kad Merkel to kaze znate da se nesto sprema,a od nje nikad nista dobro.

GV
golub Vaso
08:45 24.08.2016.

wishful thinking raznih sotonista koji financiraju killary, a VL je na toj PR liniji

AN
Ana33
08:02 24.08.2016.

General Election: Trump vs. Clinton LA Times/USC Clinton 43, Trump 45 Trump +2... 21 i 22. kolovoza... Toliko o "istinitosti" HININOG izvještavanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije