Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stabilno nakon operacije

Heroj iz vlaka Spencer Stone izboden ispred bara u Sacramentu

Spencer Stone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
09.10.2015.
u 10:40

Policija je izvijestila da su dvojica napadača pobjegla u automobilu. Nitko zasad zbog napada nije uhićen.

Spencer Stone, koji je proglašen herojem nakon što je u kolovozu pomogao svladati naoružanog napadača u vlaku koji je putovao iz Amsterdama u Pariz, izboden je u četvrtak ispred bara u Sacramentu u Kaliforniji.

Stone je više puta uboden u gornji dio tijela tijekom njegovog izlaska s četiri prijatelja te je prevezen u bolnicu, izvijestile su vlasti. Očekuje se da će se oporaviti, javlja CBS NewsKako doznaju, Stone je nakon operacije u stabilno.

Policija je izvijestila da su dvojica napadača pobjegla u automobilu. Nitko zasad zbog napada nije uhićen.

Ken Bernard, zamjenik šefa policije kazao je da incident ni na koji način nije povezan s terorizmom. - Znamo da nije povezan s onim što se dogodilo u Francuskoj - rekao je. Dodao je da je ranjavanje ''povezano sa incidentom u noćnom klubu'' u kojem je sudjelovala Stoneova ''ekipa'' i druga grupa ljudi.

Nije otkrio oko čega su se posvađali te je kazao da ne postoje dokazi da su napadači znali tko je Stone. Prema izjavi jednog predstavnika snaga reda, Stoneova je ''ekipa'' napustila bar te su se on i osumnjičenik posvađali što je dovelo do njegovog ranjavanja.  

U četvrtak navečer policija je objavila snimku na kojoj je, kako vjeruju, prikazano kako osumnjičenici za napad bježe s mjesta događaja.

 

>> 'Kada je napadač ušao u naš vagon pogledao sam prijatelja i rekao 'idemo'!' 

>> Naoružani napadač ranio tri osobe u brzom vlaku koji je putovao iz Amsterdama u Pariz

Komentara 1

RO
rotšild
12:02 09.10.2015.

Napadać iz vlaka je bio agent CIA-e a Spencer Stone je izboden zbog njihove osvete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije