Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ignazio Marino

Gradonačelnik Rima podnio ostavku. Gradskom kreditnom karticom plaćao privatne troškove

rim
Youtube Screenshot
08.10.2015.
u 21:10

Osim što Marino nije učinio mnogo za Rima i bio je stalno kritiziran, posebno zbog prljavština i lošeg gradskog prometa, već je i zato što je upotrebljavao gradsku kreditnu karticu za privatne troškove

Gradonačelnik Rima, Ignazio Marino, podnio je večeras ostavku na svoju dužnost koju je obnašao više od dvije godine. Na ostavku ga je primorala Demokratska stranka premijera Mattea Renzija sa čijom je listom Marino pobijedio na izborima 2013. godine. 

Osim što Marino nije učinio mnogo za Rima i bio je stalno kritiziran, posebno zbog prljavština i lošeg gradskog prometa, već je i zato što je upotrebljavao gradsku kreditnu karticu za privatne troškove.

Potrošio je, dakle, novce poreznih obveznika za privatne večere. Sada bi se trebalo odlučiti kada će sazvati izbori za novog gradonačelnika Rima.

>> Ignazio Marino novi je gradonačelnik Rima

Ključne riječi

Komentara 13

JU
juma
22:35 08.10.2015.

ljudska gramzivost je stvarno bezgranična. Imaš poziciju, moć, super plaću i sve to žrtvuješ jer ti nije dosta ono što imaš, nego hoćeš još i večeru na tudji račun. No opet, kada ne bi bilo te bezuvjetne gladi za još, još i još više novca, časti i vlasti, teško bi ikada pao iti jedan korumpirani političar.

Avatar VažemMažemGlasamzaADZ
VažemMažemGlasamzaADZ
21:42 08.10.2015.

Naš Bandić ima punu vikendicu umjetnina. Ništa nije kupio na kreditnu karticu pa je slobodan čovjek.

SU
suncesmokvemaslina
22:37 08.10.2015.

isto kao kod nas,svi daju ostavku kad ih se uhvati u plaćaju privatnih troškova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije