Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previd?

Govor Hillary Clinton obilježila zastava – Jugoslavije

Zastva bivše Jugoslavije u povorci
Foto: Twitter
1/8
02.05.2016.
u 13:29

Kritizirala je Donalda Trumpa zbog rasističkih izjava, a njezin je govor izmamio gromoglasan pljesak prisutnih.

Hillary Clinton, na večeri koju je 61. godinu zaredom u nedjelju organizirao NAACP ('Nacionalna zajednica za unapređivanje obojenih ljudi'), govorila je o rasizmu i problemima javnog školstva u SAD-u. 

Kritizirala je Donalda Trumpa zbog rasističkih izjava, a njezin je govor izmamio gromoglasan pljesak prisutnih. 

Ipak, ono što su tek rijetki primijetili, bila je zastava koja se našla u povorci zastava koja je simbolizirala različitost. Riječ je o zastavi bivše Jugoslavije.

 

 

>>Trump: Bit će pakao na zemlji ako me ne podrže

Komentara 96

DU
Deleted user
13:49 02.05.2016.

ista ona zastava pod kojom je Vukovar razaran!

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
14:11 02.05.2016.

Treba li se netko čuditi Clinton-ici? Nitko normalan više ne očekuje od političara moral i poštenje, ali ova "dama" je noćna mora ljudskih osobina. Za nju kažu, osim ostaloga, da je agresivni kolerik, pa da čak i njezin suprug "dobije koju" od nje! Mislim da bi se mnogi trebali sjećati u kakvoj su je bezočnoj laži uhvatili mediji, prilikom posjete Sarajevu pod opsadom, kada je u SAD-u, po povratku, pričala kako je iz aviona pod kišom metaka nekako došla do aerodromske zgrade, dok je snimka pokazala pristojan doček i mirnu "šetnju" do aerodromske zgrade! A sada i ova svi.njarija sa zastavom !!! Šta od nje očekivati ako postane predsjednica tako snažne, i problematične (radi agresivne svjetske politike) države?! Čini mi se da je puno opasnija od ovog trknutog Trump-a?

DU
Deleted user
14:09 02.05.2016.

stalno je slucajno ... iako ti ameri stvarno nemaju pojma ni o cemu pa tako niti ne znaju gdje je ta YUgoslavija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije