Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haaški optuženik

Goran Hadžić želi se ponovno oženiti: Ne smeta mu ni bolest ni haaška tužba

Goran Hadžić
Foto: ICTY/Wikimedia Commons
03.08.2015.
u 13:52

Prema pisanju srbijanskih medija Hadžić se, unatoč teškom zdravstvenom stanju, želi razvesti kako bi se ponovno oženio i to Borislavom Mitrović s kojom je godinama bio u vezi

Haaški optuženik Goran Hadžić, koji se radi karcinoma mozga od lipnja nalazi na kućnom liječenju u Novom Sadu, zatražio je razvod od supruge Živke Hadžić s kojom je 35 godina u braku.

Prema pisanju srbijanskih medija Hadžić se, unatoč teškom zdravstvenom stanju, želi razvesti kako bi se ponovno oženio i to Borislavom Mitrović s kojom je godinama bio u vezi. Njih dvoje imaju i kćerku koja se rodila dok se Hadžić skrivao od pravosudnih organa.

Navodno kako Hadžić i Mitrovićeva, zajedno sa kćerkom, već neko vrijeme žive zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

>> Ratni zločinac Goran Hadžić vraćen u Haag

Komentara 5

DU
Deleted user
14:37 03.08.2015.

Zanima me samo mora li RH ovom izdajniku i agresoru plaćati mirovinu i hoće li njegova nova ženica nasljediti taj novac...

MA
Maja28
07:56 04.08.2015.

Pa obnovu je već dobio. A nije fora u tome šta njemu ne smeta nego u tome . koga ženi kad njoj to ne smeta??

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:43 03.08.2015.

Vjerojatno Hag daje 3 dana dopusta u ovakvim slučajevima ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije