Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomio se

Glasnogovonik UN-ove agencije rasplakao se pred kamerama!

UN-ovac plače
Foto: Youtube Screenshot
1/2
31.07.2014.
u 18:50

- Prava Palestinaca, čak i njihove djece, u potpunosti se krše. To je užasno, izjavio je Chris Gunness dok je govorio za Al Jazeeru Arabic nakon čega se rasplakao.

Nakon što je napadnuta UN-ova škola u Gazi pri čemu je poginulo najmanje 17 osoba, a 90 ih je ozlijeđeno, Chris Gunness, glasnogovornik UN-ove agencije UNRWA koja pomaže palestinskim izbjeglicama slomio se pred kamerama, javlja Huffington Post.

 - Prava Palestinaca, čak i njihove djece, u potpunosti se krše. To je užasno, izjavio je za Al Jazeeru Arabic nakon čega se rasplakao.

Napad na UN-ovu školu dogodio se u srijedu. UN je optužio Izrael da ga je izveo nakon što su ih 17 puta upozorili da civili traže skrovište tamo, javlja The Independent. Glavni tajnik UN-a Ban Ki- Moon osudio je napad i nazvao ga 'sramotnim' i 'neopravdanim'. Glasnogovornik izraelske vojske kazao je da će se Izrael ispričati ako bude utvrđeno da su oni odgovorni.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Zizou10
Zizou10
19:35 31.07.2014.

narod koji je preživio holokaust sada ga sam provodi na još brutalniji način i to javno za razliku od nacista

LD
lopov drpiga
19:41 31.07.2014.

Evo razmišljam kako bi bilo lijepo da je hrvatska samostalna i suverena država i da može uvesti sankcije izraelu zbog grubog kršenja svih međunarodnih povelja...

PR
pricalica
20:06 31.07.2014.

Je li tko primjetio da se oglasila i njegova ekscelencija Carl Bildt, poznati borac za ljudska (srpska) prava. No, kad je riječ o kome je riječ, on nema što reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije