Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pada zrakoplova

Germanwings uklonio reklame 'Budite spremni na iznenađenja'

Germanwings,reklama
Foto: Twitter-profil Alice Chadfield
27.03.2015.
u 16:19

Reklame su uklonjene u Londonu i to samo nekoliko sati nakon nesreće

Njemačka kompanija Germanwings naredila je uklanjanje reklama sa sloganom ''Budite spremni na iznenađenja'' koji su bili postavljeni u podzemnoj željeznici u Londonu.

Naredba je uslijedila samo nekoliko sati nakon stravične nesreće zrakoplova Airbus A320 u kojoj je 150 putnika i članova posade Germanwingsa u Francuskoj izgubilo živote, piše Independent.  Na uklonjenim oglasima bila je prikazana stjuardesa koja je stajala pokraj natpisa ''Budite spremni na iznenađenja. Posjetite Njemačku.''

– Imali smo 65 digitalnih oglasa koji su uklonjeni u roku od sat vremena nakon što je zaprimljena naredba da se to učini. Maknuto je i 17 velikih plakata, no njihovo je odstranjivanje trajalo nešto dulje – objasnila je glasnogovornica te zrakoplovne kompanije.

>>Kopilot Andreas Lubitz poslodavcu je skrivao bolest, pronađene poderane potvrde za bolovanje

>>Kopilot je namjerno srušio zrakoplov Germanwingsa i ubio 150 ljudi

Komentara 3

TA
takitako
11:24 28.03.2015.

od danas nema vise neko da govori nerazumljive rjeci, govorice se samo njemacki i engleski da svi razumeju...dali si ili nisi

Avatar sasquatch
sasquatch
00:17 28.03.2015.

normalno da imaju grižnju savjesti

Avatar sasquatch
sasquatch
00:21 28.03.2015.

Germanwingsom od danas pilotiraju samo plavokosi ,dok se sve malo ne stiša ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije