Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJELOVAO JE POKISNUTO

Georgu Bushu se nije svidjela inauguracija, ali ne zbog Trumpa

George Bush
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
20.01.2017.
u 22:17

'Nikad nisam mislila da ću reći kako smo Bush svi mi, ali evo nas...'

Na ceremoniji inauguracije tijekom koje je Trump postao 45. predsjednik SAD-a, bivši predsjednik George W. Bush bio je samo jedan od istaknutih gostiju.

Sudeći prema fotografijama, čini se kako Bush nije bio oduševljen vremenskim (ne)prilikama, i nije trebalo proći dugo da ih zapaze društvene mreže koje su Bushovu borbu s kabanicom usporedili s trenutnim osjećajima nacije.

- Nikad nisam mislila da ću reći kako smo Bush svi mi, ali evo nas...

- Georgeu Bushu bilo je toliko neugodno biti viđen u Trumpovu društvu da se sakrio u plastičnu vrećicu - samo su jedni od komentara.

 

>> Trump već povukao prve poteze kao 45. američki predsjednik, a u govoru je oštro poručio: 'Islamski ću radikalizam izbrisati s lica zemlje!'

>> 90 uhićenih: Prosvjednici bacali kamenje i palicama razbijali izloge. 'Učinimo rasiste ponovno prestrašenima'

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar commentator
commentator
22:48 20.01.2017.

"Georgeu Bušu se toliko sviđala inauguracija da se nije dao pomaknuti ni od oluje. Šta kažete na ovu interpretaciju fotografija? Namjerno sam naglasio "oluju" kao što mediji treće kategorije čine.

HI
highlander.ikea
22:31 20.01.2017.

Bush Junior je najbolja "meme" ikada od svih predsjenika USA..

DU
Deleted user
08:48 21.01.2017.

Tja, kaj se more. Bushu Đuki mlađem na umoru je tata Busah Đuka stariji, pa zato čovjek nije bio baš u najboljoj formi. A možda je i trgnuo koju ljutu da zaboravi na sav jad u koji je nasljendik muu Obama Huso Baraklija gurnuo cijeli svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije