Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Obećana zemlja'

Gdje se u Njemačkoj najbolje živi?

Foto: DW video screenshot
16.04.2014.
u 08:52

Sudeći po rezultatima jedne aktualne studije, njemački raj na zemlji nije ni Berlin ni München, već Eichstätt

Njemačka je za mnoge došljake obećana zemlja. Kad biste ih pitali gdje žele živjeti, sigurno bi rekli da sanjaju o Berlinu ili Münchenu, metropolama s navodno visokom kvalitetom života. Ali, sudeći po rezultatima jedne aktualne studije, njemački raj na zemlji nije ni Berlin ni München, već Eichstätt.

U tom gradiću u bavarskoj provinciji jednostavno sve štima. Stopa nezaposlenosti je ekstremno niska, a stupanj blagostanja visok. Pogledajte zbog čega su žitelji Eichstätta najzadovoljniji Nijemci!

>> Ivan Vrdoljak: Ivanec je dokaz da se u Hrvatskoj može uspjeti

Ključne riječi

Komentara 14

BA
balic
09:49 16.04.2014.

Jel to nasi mediji ovim clankom nama sugeriraju gdje bi se mi trebali iselit :-)) ? Nek ispitaju gdje se u Hrvatskoj najbolje zivi a ne u njemackoj ..

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:19 16.04.2014.

To ko da bi rekli da se u nas u Bariloviću najbolje živi.

Avatar xvalentinox
xvalentinox
11:00 16.04.2014.

joj koje budalastine,eichstätt je obicno selo,ako zele u muzej moraju u münchen ako zele gledati champions ligu moraju u münchen ako zele gledati svjetski poznate pjevace moraju u münchen ako zele na oktoberfest moraju u münchen itd itd jedino ako zele srati to mogu i u eichstättu kvalitetno napraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije