Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI PREDSJEDNIK

Gdje je Putin? Nema ga u javnosti, otkazuje sastanke, a Kremlj šuti

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.07.2016.
u 11:06

Kremlj se još nije oglasio o ovom pitanju, a Gazeta.ru piše da su u pozadini Putinovih odgađanja odnosi s Turskom i problemi u Abhaziji

Ruski predsjednik Vladimir Putin otkazao je niz zakazanih sastanaka i nije se pojavio u javnosti od 1. srpnja, a o razlozima su se pojavila različita nagađanja.

Kako prenosi Independent, Putin se zadnji put pojavio u javnosti na summitu u Finskoj na kojem je upozorio da će Rusija poduzeti mjere ako se Finska pridruži NATO-u. Putin je otkazao susret o turizmu u Altaju koji je bio zakazan za 5. srpnja i odgodio ga do daljnjeg, uz objašnjenje da je na poslovnom putu te da će se vratiti u ponedjeljak.

U srijedu je trebao biti na 6. međunarodnim sportskim igrama djece Azije u Jakutiji, ali ni na to nije došao. Kao razlog naveden je njegov specifičan raspored koji je podložan promjeni. 

Putin je otkazao i sastanke zakazan za današnji dan u Novgorodu.

Kremlj se još nije oglasio o ovom pitanju, a Gazeta.ru piše da su u pozadini Putinovih odgađanja odnosi s Turskom i problemi u Abhaziji. 

Posljednji put javnost se pitala gdje je Putin kad ga neko vrijeme nije bilo u ožujku 2015. godine. Tada su se pojavile različite teorije – da je umro, da je zbačen, da ima problema s leđima, da mu tajna djevojka ima dijete, da se oporavlja od plastične operacije... Kremlj je tada odbacio informaciju Reutersa da je Putin bolestan.

>> Rusija bi iduće godine mogla iscrpiti Fond rezervi

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar lvan12
lvan12
11:35 07.07.2016.

Koja bolesna opsesija Putinom... toliko vas živcira da nemože bez njega?? Nitko se više i ne usudi potpisati članke od jada pa stoji autor: vecernji, autor: jutarnji ili autor: hina

Avatar nekakav
nekakav
11:49 07.07.2016.

to što ga nema je za zapadne medije dovoljan razlog da se javnost zatrpa konstrukcijama koje već u njegovom slučaju idu do imbecilnosti. al ok, svaka roba, pa tako i 'vijest', ima svoga kupca, potrošača. ako je na zapadu čovjekek takav, da nije u stanju svojim mozgom doći do nekog logičnog zaključka, onda ga treba tovariti ovakvim pričama. da, putin je nestao, jer sad opet ima neku ljubavnicu, možda ne nekoj lovačkoj čeki nestrpljivo vreba medvjeda, vepra, losa... možda jaše divljeg konja. ili je na kombajnu, vele da će ovog ljeta u rusiji biti najobilnija žetva ovog stoljeća. možda odmara par dana, možda ga boli zub, možda je u posjeti starom prijatelju. al zapadni mediji stvore sliku putina kako odvezuje brodove i upućuje ih u 'europske vode', a istovremeno salutira avionima koje je poslao u 'europski zračni prostor'. pa što smo sad?

OP
opančar
12:22 07.07.2016.

okanite se putina, imate europejci dovoljno hovana u svom dvorištu, pa ih cistite, a onda tek gledajte u susjedovo dvorište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije