Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDINJENE DRŽAVE

Gary Johnson predsjednički kandidat Libertarijanske stranke

Gary Johnson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
29.05.2016.
u 23:20

Johnson vjeruje da će mu glasove donijeti njegova iskrenost i nesklonost birača klasičnim političarima

Libertarijanska stranka je danas službeno imenovala bivšeg guvernera Novog Meksika Garyja Johnsona kandidatom za predsjedničke izbore u studenome.

Johnson vjeruje da će mu glasove donijeti njegova iskrenost i nesklonost birača klasičnim političarima.

On bi se na izborima u studenome trebao suočiti s Donaldom Trumpom, koji je već dobio traženu većinu zastupnika za republikansko imenovanje, i s Hillary Clinton koja bi trebala pobijediti među demokratima.

Bivši guverner Novog Meksika se već kandidirao za Libertarijansku stranku 2012. kada je dobio jedva jedan posto glasova. Međutim, nedavne ankete mu daju 10 posto glasova u sučeljavanju s Trumpom i Clinton.

Ove godine Johnson računa na mogući kaos izazvan pobjedom Donalda Trumpa na republikanskim predizborima i problemima Hillary Clinton da nadmaši svoj rezultat prije četiri godine.

>> Trump prvi put ispred Clintonove

>> Sanders pobijedio Hillary Clinton u Zapadnoj Virginiji

Komentara 2

Avatar Beatriz
Beatriz
05:17 31.05.2016.

Dobar momak, nema ni minimum izgleda ali uzima glasove od kur...... Clinton.

Avatar nekakav
nekakav
11:18 30.05.2016.

nema šanse. amerika ima firmu koja odrađuje izbore. a rezultati izbora su uvijek isti, par posto sim, par tam. za medije postoje dva kandidata. ovaj bude dekor. nije amerika još ušla u demokraciju. oni su na prijelazu iz rodovskog iskog i dijelom robovlasničkog društva u feudalno društvo. europa je imala crkvu, a amerika vojsku kao element prisile i pokoravanja. mentalnog, u prvom redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije