Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Smijenio" Obamu

Gaf Joea Bidena: Ponosan sam što sam predsjednik SAD-a!

John Biden
Press Association/PIXSELL
20.01.2013.
u 16:18

Nakon što je shvatio što je rekao, Biden se ispravio i kazao da je "ponosan što je potpredsjednik SAD-a".

Veliki gaf napravio je potpredsjednik SAD-a Joe Biden tijekom svog govora na inauguracijskom balu u saveznoj državi Iowa, piše USA Today.

- Ponosan sam što sam predsjednik - kazao je Biden i zazvučao kao da već misli na predsjedničku kampanju 2016. godine. Danas je Biden prisegnuo kao potpredsjednik, a predsjednik, SAD-a.

Biden se odmah ispravio, a poznato je da bi želio biti predsjednik SAD-a, jer se već neuspješno kandidirao 1988. i 2008. godine.

Nakon što je shvatio što je rekao, Biden se ispravio i kazao da je "ponosan što je potpredsjednik SAD-a". - Još sam ponosniji što sam potpredsjednik u doba mandata Baracka Obame - zaključio je Biden.

>>Za razliku od Obame, Joe Biden potukao republikanca Ryana

>>Bin Laden htio ubiti Obamu da ga zamijeni nepripremljeni Biden

Ključne riječi

Komentara 2

MO
mojazemlja
16:37 20.01.2013.

Ovaj članak još nije komentiran. Budi prvi i započni raspravu!

DE
dejure
16:46 20.01.2013.

Da si bar PRVI potprecednik, bio bi ravan našem Čačiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije