Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euroskeptik

Evo što je Nigel Farage za Večernji bio najavio da će se dogoditi ako Britanci izglasaju izlazak iz EU

Nigel Farage
Foto: YouTube/ Tomislav Krasnec
1/2
24.06.2016.
u 11:02

Farage je naglasio kako se kod EU radi o političkoj uniji

Šef britanske euroskeptične stranke UKIP Nigel Farage 2013., u razgovoru s novinarom Večernjeg lista Tomislavom Krasnecom uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju, komentirao je što će se dogoditi ako Britanci izglasaju izlazak iz EU.

– Ako britanski narod odluči napustiti političku uniju i uspostavi trgovinske odnose, mislim da će nas puno drugih zemalja htjeti slijediti i to će biti kraj tog projekta, a to je dobro – rekao je Farage.

Na pitanje misli li da bi kraj Europe kakvu znamo dovelo do nestabilnosti, Farage je to usporedio s Jugoslavijom u kojoj je, kako je rekao, to trajalo neko vrijeme, a onda je loše završilo za sve.

>> Tko su glasači Brexita: 'EU je Velika Njemačka – ne želimo više biti dio toga'

>> 'Kreće raspad Europske unije! Vrijeme je da i Hrvatska raspiše referendum!'

Komentara 44

MA
malitrn
12:13 24.06.2016.

Da sad se vide plodovi idiotske , kretenske, izdajničke, uništavačke politike angele merkel i erdogana i NWO saveznika, grobara europe i krščanstva.

BI
bijelocrveni
11:35 24.06.2016.

Juuuuuuhuuuuu!

DU
Deleted user
12:28 24.06.2016.

Čestitke Britancima na hrabroj odluci. Pozdrav iz Moskve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije