Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probio se do ulaza

Evakuirana Bijela kuća, uljez preskočio ogradu

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.09.2014.
u 08:32

Uljez je uhićen i odveden u obližnju bolnicu, a djelatnici Bijele kuće su se vratili nakon pola sata

Bijela kuća sinoć je evakuirana nakon što je Omar J. Gonzales (42) preskočio ogradu i uspio se probiti do glavnog ulaza, javlja Reuters. Do incidenta je došlo nakon što je predsjednik SAD-a Barack Obama uzletio u helikopteru Marine One prema Camp Davidu.

Uniformirani predstavnik tajne službe tada je zapovjedio da se osoblje i novinari u Bijeloj kući evakuiraju.

Uljez je uhićen i odveden u obližnju bolnicu, a djelatnici Bijele kuće su se vratili nakon pola sata.

>> Tijekom posjeta Obami sin agenta učinio ono što nitko nije

Komentara 17

UN
unbekant
09:33 20.09.2014.

heheheheheehehe,jad i bjeda od drzave i presjednika,toliko je omrzen medju narodom,da i najmanju sitnicu zavaruju se sahtovi,dize se vojna eskadrila,brodovi se u ratnu spremu pripremaju,jadno,bolesno i zalosno,eh kad se sjetim naseg posteno i cjenjenog presjednika Jugoslavije Tita,milijoni ljdi diljem svjeta je pred njega izlazilo s cvjecem a ovima sada s bombama izlece publika,eto ko je bijo cjenjen..............................

ČI
čijismo
09:47 20.09.2014.

a šta da su dvojica jbte :) ovi bi hrabro utekli u kanadu hahahahahahahaha

Avatar airbizz
airbizz
09:37 20.09.2014.

kad bi tako savršeno organizirano uložili napore u problem 10-tak milijuna beskućnika i bez zdravstvene njege sjed.države bi bile idealno društvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije