Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika u new yorku

Evakuirali Kip slobode zbog dojave o bombi u ormariću

kip slobode
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
24.04.2015.
u 21:30

Policijski pas u jednom je ormariću otkrio miris bombe, no kada ga je policija otvorila, u njemu nije bilo ništa

Posjetitelji Kipa slobode u New Yorku evakuirani su zbog dojave o bombi, ali i svi koji su se u tom trenutku nalazili na otoku Liberty, javlja CNN. Policija je sve evaukirala nakon dojave o sumnjivom paketu, no nakon što su ga otvorili, u njemu nisu ništa pronašli.

Naime, 911 je navodno dobio dojavu o bombi u jednom od ormarića za odlaganje stvari u sklopu parka gdje se nalazi Kip slobode. Policijski pas u jednom je ormariću otkrio miris bombe, no kada ga je policija otvorila, u njemu nije bilo ničega.

Otvorili su i ostale ormariće zbog sigurnosti, no bomba nije pronađena.

Zbog dojave, stotine ljudi morale su hitno napustiti otok, a fotografije evakuacije preplavile su društvene mreže.

Policija kaže kako nije neobično da pas nanjuši bombu iako je nema.

Komentara 1

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
22:10 24.04.2015.

To je samo za goyime kip slobode. Libery / ISIS/ Semiramis/Ishtar/Eshtar/Asthoret je paganska Babilonska bozica koja se udala za svoga sina Nimrod-a. To je djevica Marija/majka bozija/madona kojoj se klanja rimo-katolicka crkva. A goyimima se prestavlja kao Majka Isusova...ali goyimi ne citaju knjige...ne znaju govor simbola pa ih je lako preveslati zedne preko vode! Inace ta ista bozica ISIS reprezentira mjesec ili zenski polni organ na muslimanskim zatavama.... Tako da takder muslimani, nemaju blage veze kome se klanjaju ni sta im znace simoli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije