Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA

Eksplozija kod istanbulskog metroa, ozlijeđeno više ljudi

Istanbul
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.12.2015.
u 18:22

Načelnik je rekao da je eksplozija na nadvožnjaku kod postaje uzrokovana bombom

U blizini istanbulskog metroa došlo je do eksplozije, javlja RT. Prvotno je bilo javljeno da je jedna osoba poginula, no u međuvremenu je načelnik četvrti Atilla Aydiner rekao da je ozlijeđeno petero ljudi.

Načelnik je rekao da je eksplozija na nadvožnjaku kod postaje uzrokovana bombom, prenosi BBC, a televizija Haberturk izvijestila je da je možda izazvana transformatorom.

Eksplozija se dogodila kod postaje metroa u četvrti Bayrampasa. Turski mediji javljaju da je metro zbog eksplozije zaustavljen, zbog čega su ljudi morali hodati po tračnicama. Također je pojačana sigurnost.

Svjedok Onur Dugenci rekao je da je bio blizu stanice kada je čuo vrlo glasan udar.

– Poslije su me članovi obitelji i prijatelji nazvali iz drugih dijelova grada i rekli da su ga i oni čuli – rekao je Dugenci.

– Nije bilo požara, ali je eksplozija bila tako snažna da su razbijena stakla na nekim autima – dodao je.

>> Eksplozivna naprava pronađena u kombiju ispred zračne luke u Sofiji

>> U eksploziji autobusa ubijeno najmanje 12 osoba

Komentara 12

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
17:46 01.12.2015.

Kurdima se mora dati autonomija.

US
upravo-si-poducen
17:42 01.12.2015.

Hbee mi se za Turčine.

DU
Deleted user
17:39 01.12.2015.

Maske su pale. Turci financirali teroriste, kupovali od njih naftu... ne zanima me više što im se kod njih događa, ima važnijih tema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije