Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u meksiku

Eksplozija plina u rodilištu, među poginulima i djeca

Meksiko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
29.01.2015.
u 17:35

Ozlijeđeno je 50 ljudi, uključujući 22 djece

Najmanje sedmero ljudi, od čega četvero djece, poginulo je u jutrošnjoj eksploziji plina u rodilištu u predgrađu Mexico Cityja, prenosi CNN. Ozlijeđeno je 50 ljudi, uključujući 22 djece, od čega najmanje osmero teško, rekao je gradonačelnik Miguel Angel Mancera.

Zgrada je nakon eksplozije bila na rubu urušavanja, a strahuje se da se ispod ruševina nalazi još tijela. Nije poznato koliko je ljudi ostalo zarobljeno.

Mancera je rekao da je do nesreće navodno došlo zbog puknuća cijevi i curenja dok je kamion dostavljao plin u bolnicu. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju da kamion pripada tvrtki Gas Express Nieto, koji je među četiri najveća distributora plina u Meksiku.

Crveni križ javio je da je osigurao 23 vozila hitne pomoći i 40 spasitelja, te da su u bolnice prevezli devetero beba.

 

>> Eksplozija plina odbacila ga na dvorište

>> Eksplozija plina: 'Hvala Bogu, izvukli smo dječaka iz ruševina'

Komentara 4

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:26 29.01.2015.

jedan od mnogobrojnih primjera da bog ne postoji u smislu kako ga prikazuju zapadnjačke religije. gdje je tu bog kao starček koji sjedi na oblaku da bi to dopustio

Avatar nijeminišta
nijeminišta
18:38 29.01.2015.

zaista fascinantno - u nesreći u rodilištu ima i mrtve djece??? a ne staraca od 90 godina? tko bi to samo moga o pomisliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije