Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA BRUTALNA METODA

Džihadisti na štene stavili bombu i poslali ga na prvu liniju borbe

pas eksploziv
Foto: screenshot/youtube
27.02.2017.
u 10:04

Džihadisti stalno smišljaju nove načine da uzvrate međunarodnim snagama koje ih pritišću svakog dana.

Iz Iraka dolazi snimka na kojoj se nalazi mali psić na kojem se nalazi improvizirana eksplozivna naprava dizajnirana tako da se aktivira uz pomoć daljinskog upravljača. Bombu su na psa postavili džihadisti Islamske države.

Na snimci su i borci milicije koju podupire iračka vlast, a koji su uspješno deaktivirali bombu. Psa namjeravaju poslati u zoološki vrt u Bagdadu, piše Metro.

Uplašeni pas je na snimci ukočen je dok ga jedan od boraca gladi po glavi

– Što je ova životinja skrivila? Islamska država čak i na životinje stavlja bombe i šalje ih na nas – komentiraju borci.

Džihadisti stalno smišljaju nove načine da uzvrate međunarodnim snagama koje ih pritišću svakog dana. Tako kupuju i obične dronove uz pomoć kojih bacaju bombe na protivnike.

>> Džihadisti Islamske države zlostavljaju sunitske žene

>> Nepoznata skupina zaskočila krvnika Islamske države i nasmrt ga izbola nožem

Ključne riječi

Komentara 9

GO
gooniegoogoo
10:14 27.02.2017.

njega čekaju 72 kujice

JO
josko
10:28 27.02.2017.

Ovi šalju i djecu opasanu bombom, a kamli neće psa. Usput, koliko znam Sovjeti su u WW2 izmislili ovaj način uništavanja njemačkih tenkova.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
10:43 27.02.2017.

koliko god brutalno zvuči bolje na štene nego na dijete,,,ali javnost će više suosjećati na štene nego na ljudsko biće,,,zato kao ljudski rod i civilizacija nismo bolje ni zaslužili od isila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije