Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI NAPADAČ

Džihadist (18) nakon neuspjele detonacije sjekirom napao katoličkog svećenika

napadač
Foto: Screenshot Youtube
1/5
29.08.2016.
u 11:49

Policija vjeruje da napadač, koji je nosio eksplozivnu napravu domaće izrade, nije djelovao sam

Katoličkog svećenika u Indoneziji napao je Islamskom državom inspirirani napadač, koji je pokušao i detonirati eksploziv, ali nije uspio.

Albert Pandiangan (60) u nedjelju je držao misu u gradu Medanu na otoku Sumatri kada ga je napao 18-godišnjak. Nakon neuspjele detonacije mladić je iz torbe izvadio sjekiru i pokušao napasti svećenika, ali ga je tek lakše ozlijedio, prenosi Guardian. Poslije su se pojavile fotografije svećenika s krvavom rukom. 

Na mjestu događaja pronađena je osobna iskaznica napadača, kao i crtež zastave Islamske države.

Policija vjeruje da napadač, koji je nosio eksplozivnu napravu domaće izrade, nije djelovao sam.

Nakon što je priveden, fotografiran je odjeven samo u gaće i krvavog lica dok ga policija gleda.

 

>> 21-godišnja Britanka izbodena na smrt u hostelu u Australiji, sumnja se na terorizam

>> Napad na Američko sveučilište u Kabulu: jedan mrtav, 26 ranjenih

Komentara 6

ME
melinda
12:26 29.08.2016.

Zasto psu nisu odsjekli obije ruke tom istom sjekirom pa ga onda pustili neka i dalje siri islam i tu najvecu kugu i zlo 21 stoljeca...

JS
jan-sobjeski
10:48 30.08.2016.

jasno..... poslije križara su bile osmanlije, puno dulje, a vjerovatno i okrutnije! Propaganda se vrši podjednako protiv muslimana i kršćana, samo sto ti gledaš jednostrano. Mediji prodaju skandal, krv, sex. Mediji ismijavaju čestitost.

JA
jasno
13:33 29.08.2016.

ma ovako nesto nisu radili ni Krizari :). kada su klali i masakrirali sve pred sobom..nazalost ako je tocno ovo kako pise onda je ovaj djecak kriv ,ali pored toliko propagande koje se vrsi nad muslimanima,i toliko nepravde ratovima iima i okupacijama,ovak slucaj moze biti i ubuduce..zato medije i vlade zapada i rusije kao i UN ako ne zele 3 s.r moraju prestati da napadaju muslimane i njih diskridituju, ne samo u palestini ,nego u citavom svijetu,zbog mira i covjecnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije