Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbačeni opušak?

Dvoje male djece ugušilo se u požaru

požar
Matija Topolovec/Pixsell
30.10.2014.
u 15:11

Požar je izbio jutros oko oko 10.30 sati u romskom naselju u Vojvodini, a tijela mališana nisu imala vidljive ozljede pa se pretpostavlja da su se ugušili od dima

U romskom naselju Mali rit kod Pančeva u Vojvodini, u požaru koji je izbio na kući bez struje, smrtno su stradali jednogodišnje i petogodišnje dijete.

Kako javljaju mediji u Srbiji, požar je izbio jutros oko oko 10.30 sati, a tijela mališana nisu imala vidljive ozljede pa se pretpostavlja da su se ugušili od dima. Majka, 34-godišnja Viktorija Jovanović je ostavila djecu da spavaju i otišla do majke po sjekiru kako bi nacijepala drva. Zadržala se kod nje, a susjeda je došla i rekla da se iz kuće vije dim.

Peć u kući nije bila upaljena pa je požar vjerojatno izbio zbog odbačenog opuška. Majku šestero djece ispitat će policija. Nedavno je u sličnom naselju kod Beograda izgorjelo troje mališana.

>>Drama kod Splita: Autobus s 20 putnika zapalio se u vožnji!

>>Auti izgorjeli nakon sudara: 'Izvukli smo vozače van, a onda je došlo do eksplozije'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije