Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Vojvodini

Dvojica migranata napala i pokušala silovati maloljetnicu. Spasio je prolaznik

imigranti
Foto: Matija Topolove/PIXSELL
27.09.2016.
u 18:56

Protiv migranata je podnesena kaznena prijava zbog „nedopuštenih spolnih radnji koje su ostale u pokušaju". Tijekom sutrašnjeg dana "bit će saslušani u osnovnom javnom tužiteljstvu“

Dvojica Pakistanaca, smještena u prihvatnom centru u Subotici na sjeveru Vojvodine, napala su u ponedjeljak maloljetnicu i pokušali je silovati, prenio je u utorak gradski portal „Subotica.com“.

Maloljetnicu je zaštitio jedan prolaznik, a policija je brzo pronašla osumnjičene i pritvorila ih.

Protiv migranata podnesena je kaznena prijava zbog „nedopuštenih spolnih radnji koje su ostale u pokušaju". Tijekom sutrašnjeg dana "bit će saslušani u osnovnom javnom tužiteljstvu“, objavio je portal.

Prethodni incident u Subotici dogodio se krajem kolovoza kada su trojica migranata napala braću, dvojicu 16-godišnjaka koji su im pokušavali pomoći da pronađu prenoćište.

Kako su prenijeli subotički mediji, jedan od njih poslije napada primljen je u bolnicu s ozljedom desne strane potiljka i uha, kao i lakšom ozljedom koljena.

Najviše incidenata, 26 u posljednja dva mjeseca, zabilježeno je u Srijemu, u mjestu Šid  pokraj hrvatske granice, gdje se nalaze prihvatni centri u kojima je veliki broj migranata.

Zbog njihovog sve većeg broja i sve učestalijih krađa, provala i razbojništava u kojima su sudjelovali, građani toga mjesta pokrenuli su početkom rujna inicijativu za premještanje prihvatnih centara iz te općine.

Prema posljednjim službenim podacima u Srbiji je oko 7000 migranata.

>> Migranti dolaze, hoće li i Hrvatska dizati zid na granici

Ključne riječi

Komentara 56

Avatar koko_šanel
koko_šanel
19:00 27.09.2016.

Žicu! Stavljajte žicu i ne puštajte nikog!

DO
doktorica
19:13 27.09.2016.

šta čekate sa tom žicom!!!!!

KD
kdog
19:20 27.09.2016.

jučer u šarengradu mjesto kod Iloka uhvaćeno 30 migranata mediji ne prenose ove vjesti policijski helikopter leti 3 puta dnevno nadlijece granicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije