Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
St. Louis

Dva agenta FBI nastrijeljena nedaleko Fergusona

ferguson
Foto: Reuters/PIXSELL
26.11.2014.
u 13:35

genti su na terenu reagirali su na na prijavu o osobi koja se zabarikadirala unutar kuće

Dva agenta FBI-a nastrijeljena su rano jutros ispred kuće u jednom od okruga St. Louisa, samo nekoliko kilometara od američkog grada Fergusona gdje se održavaju nasilni prosvjedi, javlja Reuters.

Agenti su na terenu reagirali su na na prijavu o osobi koja se zabarikadirala unutar kuće, a prema pisanju američkih medija zadobii su agenti su zadobili ozljede koje nisu opasne po život, javljaju američki mediji.

Podsjetimo, nakon što je porota odlučila kako bijelom policajcu koji je u Fergusonu ubio crnog nenaoružanog tinjedžera neće biti suđeno, prosvjedi su se održali u New Yorku, Chicagu, Seattleu, Los Angelesu, Oaklandu te Washingtonu.

>> Policajac Džemal Bijedić, rodom iz BiH, u SAD-u: Moj susret s 250 prosvjednika

Komentara 11

DU
Deleted user
17:47 26.11.2014.

Zašto ovako šturi izvještaji o događajima u SAD?

MO
mozdaznam
13:53 26.11.2014.

federalni agenti rade posao obične policije ? ajde ti iz VL poštedi dugmice i prestani pisati

KI
Kissinger
18:23 26.11.2014.

ko da morate pratiti"naše"medije da bi saznali što se dešava u libiji,ukrajini ......pa sve do amerike.imamo toliko izvora informacija te zaključimo sami što se dešava u svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije