Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEČENSKI DUŽNOSNIK:

'Ako SAD naoruža Ukrajinu, Rusija će dati oružje Meksiku'

Абдурахманов, Дукуваха
Foto: Screenshot Youtube
27.03.2015.
u 08:53

Abdurahamov je rekao da će oružje za cilj imati rasplamsavanje američko-meksičkih sporova

Predsjednik čečenskog parlamenta Dukuvaha Abdurahmanov zaprijetio je da će Rusija osigurati oružje Meksiku ako SAD isto učini za Ukrajinu, prenosi Radio Free Europe/Radio Liberty, portal koji financira američki Kongres. Washington razmišlja o naoružavanju Ukrajine, koja se bori s proruskim separatistima na istoku zemlje.

Abdurahamov je rekao da će oružje za cilj imati rasplamsavanje američko-meksičkih sporova oko "područja koje je SAD anektirao u američkim državama Kaliforniji, Novom Meksiku, Arizoni, Nevadi, Utah, Coloradu i dijelu Wyominga".

- Dostavu oružja Ukrajini doživjet ćemo kao signal da učinimo isto - rekao je Abdurahmanov u izjavi objavljenoj na stranicama čečenskog parlamenta. Abdurahmanov je bliski suradnik Ramzana Kadirova, čelnika Čečenije za kojeg se vjeruje da je miljenik Kremlja.

>> 'Vladimir Putin mogao bi završiti kao Slobodan Milošević'

>> Kadirov Obami i čelnicima EU zabranio ulazak u Čečeniju

Komentara 43

GA
gazdazg
12:02 27.03.2015.

Indijance i kubance neka ne zaborave naoružati! :)

AB
Abcd...
09:59 27.03.2015.

Posteno

KI
Kissinger
12:57 27.03.2015.

ovo nije budalaština ! Sirija odobrila rusima da remontnu bazu u Tartusu mogu prenamjeniti u vojnu pomorsku bazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije