Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vadili joj gelere

Državljanin BiH suprugu gađao bombom na ulici u Švicarskoj

ručna bomba
Borna Filić/PIXSELL
11.04.2014.
u 08:12

Napadnuta je nakon eksplozije nazvala policiju. Kazala je da joj je ozlijeđen prst, a nakon što je odvedena u bolnicu liječnici su ustanovili da su ozljede daleko teže

Švicarska policija privela je muškarca (55) iz BiH koji je prošlog tjedna u gradu Buchsu gađao suprugu ručnom bombom. Incident se dogodio na ulici, no unatoč jakoj detonaciji i popucanim prozorima na obližnjim objektima, nitko osim napadnute žene nije pretrpio ozljede, piše Corriere del Ticino.

Ona je nakon eksplozije nazvala policiju. Kazala je da joj je ozlijeđen prst, a nakon što je odvedena u bolnicu liječnici su ustanovili da su ozljede daleko teže. U trbuhu je imala gelere koji su uklonjeni hitnom operacijom. Policija je kasnije priopćila da su napadač i supruga imali bračne razmirice koje je muškarac pokušao riješiti bombom izrađenom u bivšoj Jugoslaviji.

>>Autobomba eksplodirala ispred grčke središnje banke!

Komentara 8

DU
Deleted user
08:57 11.04.2014.

Mujo Fatu gađao bombom na ulici u Švicarskoj...

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:31 11.04.2014.

Ovi i ovakvi slučajevi nisu nikakva novina to je ovdje svakodnevnica s obzirom da u Švicarskoj ima preko 30%stranaca,a i "domaći"kriminalci nezaostaju za njima.Po meni najbitnije je da se takvi slučajevi rješavaju jako brzo i odu već sutra u zaborav,jer ljudi imaju puno preća posla od kriminala sa tim stvarima ima se tko baviti.

DU
Deleted user
09:13 11.04.2014.

Sad su ukočeni i ušminkani Švicarci zorno vidjeli kaj je to razbarušeni i osvetnički lik iz tzv. zapadnog Balkana na djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije