Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspirativno pismo

'Dragi piloti zrakoplova koji me vozite kući. Zbog vas večeras mogu biti sretna'

kokpit
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
31.03.2015.
u 21:53

Umjesto da je kritizirala ili se žalila, ona je u inspirativnoj poruci pokazala zahvalnost pilotima na sjajnom poslu koji obavljaju.

Cijeli svijet je šokiran nakon objave da je kopilot Germanwingsa Andreas Lubitz u smrt odveo sebe i još 149 putnika i članova posade, a letenje zrakoplovom ovih dana je još neugodnije zbog te spoznaje. No, postoje i one "dobre duše" sa genijalnim idejama koji pokušavaju dići moral članovima posade i putnicima, a jedna od takvih je i putnica koja je u ponedjeljak letjela iz Španjolske u Englesku.

Umjesto da je kritizirala ili se žalila, ona je u inspirativnoj poruci pokazala zahvalnost pilotima na sjajnom poslu koji obavljaju. Putnica koja se potpisala kao "Bethanie" pilotima je poslala poruku kojom je htjela pokazati da ih putnici podržavaju u njihovom radu. "Dragi piloti zrakoplova koji me vozite kući", napisala je na početku te dodala da je imala potrebu obratiti im se i "pružiti ruku milosrđa" nakon tragedije u francuskim Alpama.

"Hvala što me vozite kući i što to činite tako sigurno"

"Na kraju dana, svi smo mi ljudi koji samo pokušavamo živjeti ovaj život pun uspona i padova", piše putnica te dodaje kako "užasna tragedija" Germanwingsa najviše utječe na pilote i da porukom želi pokazati suosjećanje i razumijevanje za njih. "Hvala što me vozite kući i što to činite tako sigurno. Hvala što mi omogućujete da mogu proživjeti ono što sam doživjela u Španjolskoj te svoje vrijeme provesti i sa obitelji u Engleskoj ", napisala je Bethanie te dodala da zbog njih može osjetiti uzbuđenje koje osjeća kada ugleda svoju obitelj.

"Nadam se da ćete ubrzo i vi ubrzo vidjeti svoje obitelji. Imala sam prekrasan let i nadam se da ste i vi. Vi ste razlog zbog kojeg večeras mogu biti sretna", zaključila je u poruci koju je pilot Jai Dillon objavio na Twitteru. Njemu ga je dao kolega koji je iz sigurnosnih razloga ostao neimenovan, a dobio ga je na letu iz Španjolske u Englesku.

>>Otkrivena snimka posljednjih trenutaka na letu Germanwingsa. Putnici vikali 'O moj Bože'

>>Kopilot Lubitz je 2009. Lufthansi rekao za 'tešku depresivnu epizodu'

>>Google Maps zamaglio sliku doma Andreasa Lubitza

Komentara 2

LA
LANA555
23:02 31.03.2015.

E ovo je sada preslo sve granice.Sad Vam nista ne vjerujem ama nista imam osjecaj da zekate one koi su slabi sa zivcima.Ja nisam

Avatar ucjena
ucjena
04:57 01.04.2015.

napisala to od straha, sta bi to rijedilo, za onog, u francuskoj, nista. doduse nije ni on sam kriv, okolina predpostavljeni, doktori, nemar, neznanje nebriga, samo lova kao i svuda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije