Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mektić o incidentu:

'Vučića čuvala samo dva policajca. Pobjegao putem koji je smislila američka tajna služba'

Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
24.08.2015.
u 07:50

– Premijer Vučić izbavio se takozvanim rezervnim koridorom koji je skovala tajna služba predsjednika SAD-a – kaže ministar sigurnosti BiH Draga Mektić

Ministar sigurnosti BiH Draga Mektić kazao je za Večernje novosti da su srpskog premijera Aleksandra Vučića prilikom posjeta Srebrenici 11. srpnja čuvala samo dva policajca, piše B92.

Mektić zbog propusta u osiguranju srpskog premijera tijekom komemoracije u Potočarima traži smjenu direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsada Vilića. Smatra da je zbog propusta u osiguranju Vučiću toga dana bio ugrožen život.

Rezervni koridor skovala tajna služba predsjednika SAD-a

Katastrofalnim Vilićevim propustom smatra činjenicu da se nije osigurao primjeren koridor za evakuaciju.

– Premijer Vučić izbavio se takozvanim rezervnim koridorom koji je skovala tajna služba predsjednika SAD-a. Pod tretmanom i zaštitom, u slučaju opasnosti, tim koridorom bi se, da je bio u opasnosti, evakuirao bivši američki predsjednik Bill Clinton – navodi Mektić.

>>Incident je pokazao da Vučić ne može obilaziti BiH s figom u džepu

>>12 razloga zbog kojih se dogodio napad u Srebrenici na srbijanskog premijera

Komentara 31

BU
Bulaba
08:34 24.08.2015.

Ko je god mislio da može uhvatiti Srbina, prevario se. Kako je ono rekao Milošević, utekli su ko zečevi. Beganje im je u krvi.

Avatar Idler 3
Idler 3
08:55 24.08.2015.

Znači ovog Vilića treba smjenit jer ni osigural koridor za evakuaciju, a Vučić je utekel koridorom za evakuaciju....super članak >;-))

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:06 24.08.2015.

Tko bi i pomislio da ce jednog tako voljenog i postovanog politicara poput Vucica netko gadati smrdljivim opancima! I onda Vucic, umjesto da se junacki brani i uzvrati "cipelo-vatrom", pobjeze on kukavicki! Za utjehu mu ostaje, da za ovu sramotnunu epizodu njegove polit-karijere nitko ne brine, osim njega i njegovih pajdasa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije