Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKS-SKANDAL?

'Trump me više puta silovao kao 13-godišnjakinju na orgijama'

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
01.05.2016.
u 21:34

Katie Johnson (35): Nekoliko mjeseci bila sam seksualna robinja Trumpa i njegova prijatelja Epsteina i tražim 100 milijuna dolara odštete

Katie Johnson (35) optužila je Donalda Trumpa (69), mogućeg predsjedničkog kandidata republikanaca, da ju je silovao kada je bila 13-godišnjakinja. Sve se navodno zbivalo 1994. na nekoliko “seksualnih orgija koje je organizirao pedofil i milijarder Jeffrey Epstein (63)”.

Sada je Katie Johnson tužila nekretninskog mogula i mogućeg predsjedničkog kandidata Trumpa i traži odštetu od 100 milijuna dolara. Johnson optužuje Trumpa i njegova tadašnjeg prijatelja i bankara Epsteina da su je mjesecima držali kao seksualnu robinju, obećavajući joj karijeru fotomodela. Proces na sudu Johnson vodi sama bez odvjetnika, a za ključnu svjedokinju pozvala je gospođu koja je organizirala “tulume za seks”, koja se u tužbi vodi pod imenom “Tiffany Doe”.

Donald Trump odbio je ove optužbe nazivajući ih “groznom i prljavom političkom kampanjom protiv njega”. Epstein je 2006. osuđen na 18 mjeseci zatvora zbog seksa s maloljetnicom.     

>> Pogledajte kako je Obama ismijao Trumpa na večeri za novinare koji prate Bijelu kuću

>> Kalifornija: Žestoki prosvjedi protiv Trumpa, dvadesetak uhićenih

Komentara 106

LD
lopov drpiga
21:56 01.05.2016.

Vratilo joj se pamćenje pred izbore...

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
21:50 01.05.2016.

namjestaljka. g.Trumpu zelim uspjeh i da pomete konkurenciju te ispuni barem dio onog sto je obecao!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:56 01.05.2016.

Clintonica pokusava prljavo...opet...na srecu, svi je znaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije