Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ti si sramota'

Sin Donalda Trumpa na udaru kritika zbog iskorištavanja napada na London

Donald Trump Jr.
Foto: Reuters/PIXSELL
23.03.2017.
u 08:03

Najstariji sin američkog predsjednika zamjera Sadiqu Khanu izjavu koju je dao u rujnu prošle godine

Najstariji sin američkog predsjednika Donald Trump Jr. nakon jučerašnjeg napada na Westminsterskom mostu kritizirao je londonskog gradonačelnika zbog izjave koju je dao prije šest mjeseci. On je na Twitteru objavio članak s izjavom londonskog gradonačelnika. 

– Šališ se? Teroristički napadi su dio života u velikim gradovima, rekao je londonski gradonačelnik Sadiq Khan – napisao je na Twitteru Donald Trump Jr. prenoseći članak s Independenta koji je objavljen u rujnu prošle godine. 

Ostalo je nejasno je li Trump mislio kako je to gradonačelnikova reakcija na jučerašnji napad u kojem je pet osoba poginulo, no njegova objava naišla je na brojne kritike diljem SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva. 

– Koristiš teroristički napad na naš grad kako bi napao londonskog gradonačelnika zbog vlastite političke koristi. Ti si sramota – napisao mu je Wes Streeting, britanski političar i zastupnik. 

>> Kristina: Za pokolj sam doznala od mojih iz Slavonije

Komentara 6

DU
Deleted user
09:19 23.03.2017.

Večernji List bi se trebao zgražati na kritike i pridružiti se Donald Jr na njegovoj izjavi. Nije bitno jada je Khan to izjavio. Bitno je da je to izjavio jer to samo potrvdjuje da osobe poput njega ne pripadaju u nas svijet. Teroristički napadi nisu normalni niti u velikom, malom ili bilo kojem gradu svijeta.

AN
anticenzura
09:02 23.03.2017.

Nakon svih ovih desavanja po Europi i svih tih zrtava, nitko ziv ne moze ostati hladnokrvan. To strah pretvori covjeka u zlocestoga, ja znam po sebi. Ja sam branila izbjeglice na sve uvo, a sada mi ne pada na pamet kada sam vidjela na svoje oci sto je to. To nisu izbjeglice, to je okupacija Europe.

PO
pozornik66
09:27 23.03.2017.

"Zbog vlastite političke koristi" ?! Za tog njihovog gradonačelnika niko nije ni čuja u svjetu, a Donald je već legenda. Tako ti ljevičarski mediji u režiji globalista Sorosa okriću činjenice i istine da bi kontrolirali i vladali državama i svjetom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije