Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Iskompleksiran političar i čovjek'

Dodik o Milanoviću: Kao i većina političara s hrvatske scene, vuče višestoljetni kompleks od Srba

26.08.2016.
u 16:33

"Milanović je po više osnova iskompleksiran političar i čovjek", izjavio je Dodik.

U komentiranje izjava predsjednika SDP-a Hrvatske Zorana Milanovića o BiH i Srbiji s ovotjednog sastanka s braniteljima, uključio se i Milorad Dodik, aktualni predsjednik Republike Srpske koji je bivšeg hrvatskog premijera opisao kao "iskompleksiranog", a njegove ocjene uzeo kao dokaz da u Hrvatskoj o Srbima isto misle i na ljevici i na desnici.

"Milanović je po više osnova iskompleksiran političar i čovjek", izjavio je Dodik za entitetsku agenciju Srnu.

Kao argument za to naveo je Milanovićevo ime koje Dodiku "neodoljivo miriše na srpsko". Dodaje pritom kako Milanović gubi izbore, a ne shvaća zašto te kako "pola dana živi kao partizan, a pola kao ustaša,".

"Kao većina političara s hrvatske scene vuče višestoljetni kompleks od Srba. Ta vrsta shizofrenije u političkom djelovanju eskalira u jednoj ovako jadnoj salvi uvreda, koje su samo izraz Milanovićeve svekolike nemoći", izjavio je Dodik koji je na kraju poručio kako od svega koristi može biti jedino za Marka Perkovića Thompsona.

"U svemu može profitirati samo Thompson. Sada može očekivati poziv da gostuje i na predizbornim skupovima hrvatske antifašističke ljevice", kazao je Dodik.

>>Dodik će odcijepiti RS od BiH već 2018.

>>Ozbiljno upozorenje: Referendum u RS 25. rujna može 'zapaliti regiju'

Komentara 73

DU
Deleted user
16:41 26.08.2016.

Krajišnici se odriču SDP-a... tko će glasovati?

BO
bojuki1
17:20 26.08.2016.

Gori od Milanovića su samo ovi njegovi komentatori plaćenici i likovi poput Jovanovića, Lalovca, Grčića i Opačić koji očito nemaju svjetonazora, obraza, a bogme ni nacionalnost. Daj se ugledajte u ljevičare poput gospođe Rudan, Latina, Kuljiša, Babića itd. To su pravi ljevičari s kojima se u većini ne slažem, ali se barem ne prodaju i mijenjaju stavove zbog jedne osobe koja ima psihičke probleme.

Avatar fenixem
fenixem
17:16 26.08.2016.

H..e..b. e.n..i Balkan i njegove ovce!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije