Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSTANT 'GREBALICA'

Dobitak na lutriji posvađao kolegice, pala i tužba: 'Vesna nije dala novac'

grebalica
Foto: Thinkstock
24.04.2017.
u 13:03

Prvo im je ponudila 100 tisuća dinara i rekla da je roditelji pritišću te da zbog toga ne može isplatiti po 800 tisuća dinara.

Marija Kalojević i Jovana Đorđević, djelatnice kladionice iz Gornjeg Milanovca, odlučile su tužiti svoju kolegicu Vesnu Pavlović koju optužuju da im nije isplatila dobitak koji su osvojile na instant-lutriji.

Marija i Vesna 3. ožujka na kiosku su kupile tri ''grebalice'' po 100 dinara. Kako tužiteljice tvrde, Marija je dala 210 dinara, a Jovana 90 dinara dok Vesna nije dala novac.

– Vesna nije dala novac, ali se podrazumijevalo da će dobiti dio novca ako izvučemo dobitnu srećku – kazala je za Blic Marija Kalojević.

Djevojke su se bacile na ''grebanje'' srećke i ispalo je da je ona kod Vesne Pavlović bila dobitna. Djevojke su počele vrištati i grliti se zbog dobitka od 3 milijuna dinara (oko 180 tisuća kuna). Ukupno su trebale podijeliti 2,4 milijuna dinara nakon odbitka poreza, no nakon što se Vesna vratila iz Beograda s dobitkom, krenuli su izgovori.

Prvo im je ponudila 100 tisuća dinara i rekla da je roditelji pritišću te da zbog toga ne može isplatiti po 800 tisuća dinara. Marija i Jovana nisu pristale na to i odlučile su angažirati odvjetnika kako bi došle do svog dobitka. Vesna tvrdi kako nije imala nikakav dogovor s kolegicama.

– To su čiste izmišljotine njih dvije i to nema veze s vezom – rekla je Vesna koja je nakon dobitka prestala raditi u kladionici.

>> Kartaju belu, igraju Eurojackpot i podijelit će 646.688,16 kuna

>> Slavonka osvojila 1,3 mil. kn: Novac ću potrošiti i na liječenje obitelji

Komentara 6

IV
IvicaKerempuh
13:21 24.04.2017.

Za Boga miloga, ja sam stalno mislio da je u Hrvatskoj platno sredstvo Kuna, a kao sta sad vidim i nije...jel' se Vi to gospodo Novinari vracate u Jugoslaviju? E necete....

DU
Deleted user
13:45 24.04.2017.

Što je ovo na svakoj stranici "Vesti iz Srbije" ?!?!?!?!

Avatar moravica
moravica
14:54 24.04.2017.

ekonomska propaganda lutrije srbije...kao neko ogrebao...kao dobio...ono..fol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije