Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin na Badnjak

Dobio pet i pol godina zatvora za silovanje 92-godišnjakinje!

starica
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
28.03.2014.
u 13:11

Napadač je prvo napao i prijetio ženi te ju je pokušao silovati u njezinoj kući, no ona mu je uspjela pobjeći i zaključati se u kupaonicu.

Mladić iz Švedske osuđen je na 5,5 godina zatvora zbog silovanja 92-godišnjakinje na Badnjak prošle godine, piše Local.

Napadač je prvo napao i prijetio ženi te ju je pokušao silovati u njezinoj kući, no ona mu je uspjela pobjeći i zaključati se u kupaonicu, nakon čega je mladić otišao iz njezina doma.

No, ubrzo se ponovno vratio te je ženu silovao u spavaćoj sobi. Mladić je ubrzo uhićen i optužen za silovanje. Sud je zaključio da mladić nije patio od nikakvog psihičkog poremećaja u trenutku silovanje. Mediji su pisali da je muškarac i ranije bio pritvoren pod sumnjom da je još nekoga silovao.

>>Pet zatvorenika seksualno zlostavljalo cimera iz ćelije

>>Djevojku oteo, natjerao je da se skine do gola, prijetio joj nožem i silovao je

Komentara 4

OB
Objektivno...
14:57 28.03.2014.

Pa nije li spavaća soba baš za "te stvari"? Siluje se po parkovima, a ne u spavaćoj sobi!? Ne piše koliko je mladić imao godina? 89? Koliko god da ima, mladić očito voli malo iskusniju "robu" Čekamo memoare iz zatvorara pod radnim naslovom "92 protiv 29"

PA
pahulja
15:29 28.03.2014.

Muhamed?!

SJ
Sve je uzalud
18:55 28.03.2014.

...........ona je raritetna.......................i s tim i na cijeni.............nema takovih puno................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije