Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan zločin

Djevojčicu pokušali ugušiti pa je živu zakopali, spasio je slučajni prolaznik

indija
Foto: Headlines Today video screenshot
28.08.2014.
u 14:16

Iz obiteljskog doma oteli su je njena teta i tetak koji su je navodno pokušali zadaviti

Stanovnik sela Maanpur u Indiji spasio je život petogodišnjoj djevojčici koja je živa zakopana u polju trske nakon što je čuo njen poziv u pomoć, javlja Daily Mail. Alko Kumar u ponedjeljak navečer začuo je vapaje koji su dopirali iz sredine polja gdje je primijetio gibanje ispod tla dok se djevojčica pokušala spasiti.

Počeo je kopati i spasio djevojčicu koja je bila u polusvjesnom stanju te je odveo u obližnju policijsku postaju. Na vratu je imala tragove gušenja, a kad je povratila svijest, djevojčica imena Tanu policiju je obavijestila kako u obližnjem selu živi s majkom.

Iz obiteljskog doma oteli su je njena teta i tetak koji su je navodno pokušali zadaviti.

– Tanu nam jer rekla kako ju je par odveo sa sobom prije nekoliko dana te je pokušao zadaviti. Poslije su je zakopali u polju, no djevojčica ih nije mogla prepoznati, kazao je šef okružne policije Rajesh Krishna.

Susjedi su rekli kako djevojčicu i njezinu majku nisu vidjeli od 20. kolovoza, a policiji se javila baka djevojčice.

– Moja Renu je bila u braku nekoliko mjeseci, a onda se vratila k nama. Prije 15-ak dana otišla je zajedno s Tanu i nestala, rekla je majka. Policija trenutno traži majku djevojčice koja je puštena iz bolnice i brigu o njoj je preuzela baka.

>> Biološki roditelji bolesnog sina ostavili surogat-majci

 

Komentara 2

IS
istri
16:19 28.08.2014.

pocinitelje:zakopati zive.

Avatar kapital3 org
kapital3 org
19:13 28.08.2014.

koji su to debili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije