Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na poligonu

Djevojčica strojnicom slučajno ubila instruktora, roditelji sve snimili

Djevojčica strlojnicom ubila instruktora
Foto: Youtube
1/2
27.08.2014.
u 11:35

Sve se dogodilo pred očima roditelja djevojčice koji su njezinu vježbu pucanja snimali mobitelima

Devetogodišnja djevojčica slučajno je strojnicom tipa ''Uzi'' ubila svog instruktora za pucanje na poligonu u Arizoni. Djevojčica je izgubila kontrolu od povratnog trzaja te je instruktora, 39-godišnjeg Charlesa Vaccu, upucala u glavu. Vacca je od težine ozljeda preminuo u bolnici.

Sve se to dogodilo pred očima roditelja djevojčice koji su njezinu vježbu pucanja snimali mobitelima, piše nydailynews.com, a snimke je izuzela policija radi istrage.

– Ovo je tragična vijest. Bio nam je poput brata, ovdje smo svi vrlo povezani – rekao je Sam Scarmardo, menadžer poligona. Scarmardo je objasnio da za pucanje na poligonu postoji dobna granica, no da je djevojčica bila dopuštene dobi za pucanje. Menadžer poligona dodao je da se u 13 godina postojanja poligona nikada nije dogodilo da je netko nekoga slučajno upucao.

>> Djevojčicu (3) usmrtio metak dok su joj na trijemu uređivali kosu

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Komentara 39

LI
lietuva
11:49 27.08.2014.

Tako ti i treba! Devetogodišnjoj djevojčici dati strojnicu u ruke?!

PA
padobranac
11:48 27.08.2014.

I onda neka mi netko kaže da su Amerikanci pametna nacija!!! Tupson do tupsona...

BO
BobCat
11:51 27.08.2014.

bar ju je naucio kako efektivno pucati... sad da jos oce doc doma, pa isto napravit svojim roditeljima da se takvi ljudi iskorijene sa ove planete i ovo bi mogla biti prva od nadolazecih pozitivnijih vijesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije