Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirali obitelj i okolinu

Djevojčica (12) i dječak (13) postali roditelji!

beba plače
Shutterstock
16.04.2014.
u 15:28

Doznali smo da je trudna tek mjesec dana uoči poroda. Slomljeno mi je srce, ali što sada mogu, kazao je otac najmlađe majke u Velikoj Britaniji

Velika Britanija je u šoku nakon što su djevojčica (12) i dječak (13) postali roditelji. Dok se obitelji najmlađih roditelja na Otoku oporavljaju od šoka, mladi par ponosan je na svoju kćer tešku 3,1 kilograma, javlja The Sun.

Djevojčica je ostala trudna kada je imala 11 godina s dječakom koji živi u njenoj blizini u sjevernom dijelu Londona. Njih dvoje jako su zaljubljeni i planiraju zajednički život kao i brigu oko djeteta.

- Iako su se svi našli u teškoj situaciji, obitelj im je spremna pomoći. Bake i djedovi im pružaju podršku. Ona je jako zaljubljena u njega i želi se vjenčati - kazao je anonimni izvor blizak obitelji. Otac najmlađe britanske majke u medijima je pružio podršku kćeri koja živi s majkom i planira nastavak školovanja na jesen.

- Doznali smo da je trudna tek mjesec dana uoči poroda. Slomljeno mi je srce, ali što sada mogu. Vrijeme ne možemo vratiti, možemo samo ići naprijed. Ne znamo kako se to dogodilo. Djecu se ne može nadzirati 24 sata dnevno. Jednom kada naprave grešku, morate je prihvatiti i biti uz njih - kazao je otac najmlađe majke.

>>Djevojčica (13) rodila trojke, otac (61) u bijegu

Komentara 6

DO
Dongfeng
16:39 16.04.2014.

Zasto bi netko uopce morao biti "kriv"? Dogodilo se. Sto je tu je.

TH
TheMaja
22:45 16.04.2014.

Dejane, sorry, ali tebe bi trebalo malo "vaspitati" o tome kad je i kako moguće da djevojka zatrudni, da krivo ne "vaspitavaš" vlastito dijete.

HR
hrxxx111
16:48 17.04.2014.

da su imali seksualni odgoj u skoli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije