Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred natjecanja

Dječaka (8) pokušao oteti nepoznati muškarac, no njegova reakcija iznenadila je sve

otmica
Foto: Screenshot
10.01.2017.
u 11:48

Kamere su uhvatile muškarca koji je pokušao oteti osmogodišnjeg dječaka na natjecanju za mlade hrvače u Oklahoma Cityju

Kamere su uhvatile muškarca koji je pokušao oteti osmogodišnjeg dječaka na natjecanju za mlade hrvače u Oklahoma Cityju. Dječak je, naime, bio na otvorenju juniorskog natjecanja u hrvanju kada mu je prišao muškarac u prsluku s kapom koja je imala šilt i pokušao ga odnijeti, piše Daily Mail.

No dječak mu to nije dopustio već se odmah počeo otimati i vrištati zbog čega ga je otmičar pustio. Dječak je bio ispred dvorane u kojoj se održavalo natjecanje i nije poznato je li bio sudionik. 

Na natjecanju je sudjelovalo više od 2000 djece, a roditelji su mogli biti uz svoju djecu u dvorani na parketu gdje se natjecanje održavalo jedino ako su platili 50 dolara ulaz. 

Policija je objavila video sigurnosnih kamera kako bi pronašla muškarca koji je pokušao oteti dječaka. 

>> Pronađena djevojčica koja je navodno bila oteta u Zenici

Komentara 1

ST
Startrack
21:00 10.01.2017.

Ovo otimanje djece treba bit najostrije kaznjeno. Ko god je uhvacen decenije robije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije