Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijepi putnik

Dječak (16) preživio let skriven među kotačima aviona

Foto: KHON2 video screenshot
21.04.2014.
u 11:59

Slijepi putnik čije se identitet još uvijek utvrđuje, izjavio je kako se posvađao s obitelji i pobjegao od kuće te se popeo na jedan od stražnjih kotača leta 45 Hawaiian Airlinesa

Slijepi putnik (16) ukrcao se među kotače aviona koji je jučer letio iz San Josea (Kalifornija) za Maui te preživo let preko pola Tihog oceana unatoč ekstremno hladnim temperaturama na više od 10.000 metara i nedostatku kisika, javlja Maui News.

Agent FBI-a Tom Simon izjavio je kako su ispitali dječaka nakon što je pronađen na pisti zračne luke Kahului bez ikakvih dokumenata.

 - Dječak je sretan što je živ, rekao je Simon i dodao kako je jedina imovina koju je dječak imao sa sobom bila češalj.

Slijepi putnik čije se identitet još uvijek utvrđuje,  izjavio je kako se posvađao s obitelji i pobjegao od kuće te se popeo na jedan od stražnjih kotača leta 45 Hawaiian Airlinesa.

Njegovu priču potvrdile su snimke nadzornih kamera, a stručnjaci za avijaciju ističu kako je riječ o čudu:

 - Šanse da netko preživi dugi let na toj visini su iznimno male. Riječ je o visinama puno višim od Mount Everesta i temperaturama koje mogu doseći i -40 stupnjeva. Da netko preživi višesatni let uz nedostatak kisika, ravno je čudu. Nika nisam čuo za išta slično, rekao je za KHON2 Peter Forman, stručnjak za avijaciju.

Dječak tvrdi da je  iz Santa Clare te da je u nedjelju ujutro pobjegao od kuće. Nadzorne kamere snimile su ga kako prelazi ogradu zračne luke San Jose i približava se zrakoplovu Hawaiiana. Nakon što je avion poletio ostao je bez svijesti, a sat nakon slijetanja došao je k sebi i izašao pred šokirane radnike na pisti.

>> Nevjerojatne fotografije: 'Uhvatio' avione u poziciji iz noćne more

Komentara 5

PA
pancake
21:49 21.04.2014.

mislim da je mali naučio lekciju.

SE
selbivoje
13:50 21.04.2014.

ima Boga a on je Svemocan,i dovoljno je to ya razjasnjenje, sto nitko , i nikada nece moci da objasni drugacije,kako je djecak mogao prezivjeti, niti ce iko moci logicno da objasnjava, Muslimani znaju da ima samo jednog Boga,da nemaa ni majku ni sina)zamislite " bozja majka," i "bozji sin" pa tkoo je tu BOg a tko majka!? mi muslimani kazemo ma to samo ( subhane Allah) dakle ne vjerujuci da bog ima majku,i oca jer to bi onda bilo zamislite sami opet tko je tu BOG i koliko onda ima Boga! , ne mi muslimani vjerujemo u 1 jedinog Boga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije