Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI e-mailovi

Direktor FBI-ja potvrdio: Istražujemo Hillary Clinton!

com
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
28.10.2016.
u 19:40

Pismo dolazi samo 11 dana prije predsjedničkih izbora u kojima se Clinton natječe protiv Donalda Trumpa

Direktor FBI-a objavio je da FBI istražuje novootkrivene e-mailove koje je američka predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton slala s privatnog servera, prenosi Guardian.

FBI je u srpnju objavio da je istraga o privatnom serveru za e-mailove, koji je Hillary Clinton koristila kao državna tajnica, završila s preporukom da se ne podigne kaznena prijava, iako je direktor FBI-ja James Comey kritizirao Clinton zbog neopreza.

Međutim, u pismu danas poslanom članovima Kongresa Comey je rekao da su novi e-mailovi otkriveni u novom slučaju te da se čini da su relevantni za istragu.

– Istražni tim me obavijestio o ovome jučer, a ja sam se složio da bi FBI trebao poduzeti odgovarajuće istražne mjere koje bi istražiteljima omogućile razmatranje ovih e-mailova kako bi utvrdili sadrže li povjerljive informacije i procijenili njihovu važnost za našu istragu – napisao je Comey.

Pismo dolazi samo 11 dana prije predsjedničkih izbora u kojima se Clinton natječe protiv Donalda Trumpa.

>> 'Završit ćete u trećem svjetskom ratu ako budemo slušali Clinton. Rusija je zemlja s nuklearnim oružjem'

>> Sarajevo za Hillary Clinton, Istočno Sarajevo za Trumpa!

Komentara 2

MA
Manolo46
20:28 28.10.2016.

Volio bih da Trump pobjedi više nego da mi netko isplati poticaje za tuđe zemljište od 1000 hektara. Ovdje su novi dokazi a već iz onog na Wikileaksu jasno je tko i što je Hillary Clinton i valjda će Amerika ipak biti dovoljno razumna i neće glasati za tu kriminalku.

Avatar abakus
abakus
19:51 28.10.2016.

Čudno... Kako to da direktor ravnatelj glavne izvještajne agencije SAD-a nije zaključio da ova vijest treba "doradu" i zatajio je - kao što je izvjesna ravnateljica HINA-e zatajila jednu drugu vijest o jednom od naših utjecajnih političara uoči nedavnih parlamentarnih izbora... pa još i otpustila novinarku koja je vijest ipak odlučila proslijediti? Stvarno svašta. Trebali bi iz SAD-a dotičnu ravnateljicu pozvati da ih pouči što je demokracija i odgovornost za izbore te da se ovakve vijesti ne puštaju u javnost prije izbora, zar ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije