Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekonstrukcija

Detaljna 3D animacija leta Germanwingsa na kojem je poginulo 150 ljudi

avion
Foto: Screenshot/NBC
1/3
30.03.2015.
u 19:15

3D animacija pokazuje polijetanje zrakoplova iz Barcelone, njegovo podizanje na 11.500 metara visine i potom poniranje i rušenje u francuskim Alpama.

Američki NBC objavio je detaljnu 3D animaciju leta zrakoplova Germanwingsa koji je prošlog tjedna u francuskim Alpama srušio kopilot Andreas Lubitz.

Posljednje informacije njemačkih tužitelja kažu da se kopilot, prije nego je dobio letačku dozvolu, liječio zbog suicidalnih sklonosti. 27-godišnjeg Lubitza sumnjiči se da je ubio 149 ljudi i sebe rušenjem zrakoplova Germanwingsa.

Pronađeni ostaci Lubitzova tijela

- Još nema dokaza da je kopilot ranije najavio da će učiniti ono što pretpostavljamo da je napravio i nismo pronašli pismo ili nešto drugo što bismo mogli smatrati priznanjem - kazao je državni tužitelj Dusseldorfa Christoph Kump te dodao kako još nisu pronašli ništa što bi dokazalo da je Lubitz imao motiv za rušenje zrakoplova.

Istražitelji na mjestu pada Germanwingsa potvrdili su da su pronašli ostatke tijela kopilota Andreasa Lubitza. 3D animacija pokazuje polijetanje zrakoplova iz Barcelone, njegovo podizanje na 11.500 metara visine i potom poniranje i rušenje u francuskim Alpama. 

>>Njemački tužitelji: Lubitz je u prošlosti liječen zbog suicidalnih sklonosti

>>Ime koje treba ostati zapamćeno: Heroj tragičnog leta Germanwingsa

>>'Ove slike nikad neće izaći iz moje glave'

Komentara 4

SA
samoborka
23:55 30.03.2015.

Sad ce uskoro i neki blockbuster iz Hollywooda na temu tog aviona kako je sve krenulo.

BB
brle brkić
17:28 31.03.2015.

kad dobiješ vozačku na lijepe oči i preko veze ovo je rezultat svega tog,kako za auto tako i za avijon samo nažalost razlika je u broju žrtava.

Avatar cane.....matto
cane.....matto
00:06 31.03.2015.

..detaljna..da detaljnija nemre biti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije