Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napeta situacija

Evo kako je pilot Germanwingsa dan nakon nesreće umirio putnike

Germanwings
Foto: Reuters/PIXSELL
28.03.2015.
u 10:27

Putnica Germanwingsa pohvalila je jednog pilota dana nakon nesreće

Putnici Britti Englisch nije bilo svejedno kada se dana nakon stravične nesreće Germanwingsova Airbusa A320 ukrcala u zrakoplov iste kompanije. Znajući da je nesreću najvjerojatnije skrivio kopilot Andreas Lubitz, osjećaji su joj bili pomiješani i nisu joj dopuštali da se potpuno oslobodi straha, piše Fox59.

No, onda se dogodilo nešto posve neočekivano. Pilot zrakoplova u kojem je sjedila Englisch je osobno pozdravio svakog putnika koji se ukrcavao, a kada su se svi smjestili izašao je iz kabine i svima se obratio. Sve ih je pozdravio te im poručio da razloga za strah i zabrinutost nemaju. Rekao je da su i on i posada također imali pomiješane osjećaje kad su čuli što se dogodilo, ali da su svi na ovaj let ušli dobrovoljno te kako svi imaju obitelji i djecu kojoj se nakon radnog dan žele sigurno vratiti. Putnici su u tišini slušali pilotove riječi, a kada je izgovorio posljednju rečenicu, zrakoplovom se prolomio pljesak.

Englisch je o svemu izvijestila na svojoj Facebook-stranici, a post je podijeljen više od 19.000 puta.

>>Ispovijest Lubitzove djevojke: Rekao mi je da će učiniti nešto po čemu će ga zapamtiti

>>Kopilot Lubitz poslodavcu je skrivao bolest. Klinika priznala da je liječen, ali ne od depresije!

Gestern morgen um 8:40 h stieg ich mit gemischten Gefühlen in einen Germanwings Flug von Hamburg nach Köln. Doch dann...

Posted by Britta Englisch on Wednesday, March 25, 2015

Komentara 28

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
11:06 28.03.2015.

Obozavam ovu posast gdje naslovi clanak na "hrvatskim" portalima u zadnje vrijeme zavrsavaju sa; a onda je ucinio nesto nevjerojatno, a onda je ovo, a onda je ono...ocito vlada neka direktiva kvazi novinarima da pisholoski djeluju na one koji citaju. svkaka druga pricica, da ne kazem vijest jer ona to ustvari i nije zavrsava u istom stilu. omg, you won't believe what he just did, the move that touched us all, he was like WTF and then he LOL'd omg omg ... nevjerojatno

TA
takitako
11:43 28.03.2015.

za ovu pricu su kompanije platile mnogo novaca...treba ljude hrabriti

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:10 28.03.2015.

čisto ljudski čin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije