Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka iz Srbije

Dačić: Kolinda Grabar-Kitarović mora više voditi računa o onome što priča

Ivica Dačić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
23.01.2015.
u 07:40

Dačić ne očekuje da će odnosi Srbije i Hrvatske, nakon izbora Kolinde Grabar-Kitarović, "postati kompliciraniji i složeniji od onoga kakvi su sada"

Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić u intervju talijanskoj agenciji Nova rekao je da bi novoizabrana hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trebala "voditi računa o onome što priča i radi" jer više nije u oporbi, već je došla na vlast, piše B92.

– Ponekad političari u izbornoj kampanji govore nešto jer nisu sigurni da će biti izabrani. Ali, problemi nastaju poslije, jer moraju ispuniti ono što su obećali i zato moraju više voditi računa o tome što izjavljuju – rekao je Dačić.

Dačić ne očekuje da će odnosi Srbije i Hrvatske, nakon izbora Kolinde Grabar-Kitarović, "postati kompliciraniji i složeniji od onoga kakvi su sada".

>>'Ako Srbi misle da su doživjeli nepravdu neka mi se obrate'

>>HDZ: Nećemo se petljati u kadroviranje Ureda

Komentara 89

Avatar El Indio
El Indio
08:03 23.01.2015.

oooooooooooooo....... Kolinda dobila upozorenje od Vesnice sad se jos Dacic javlja. Neki nikako shvatit da nema yuge, bratstva i jedinstva i ostala sranja. Niti ce toga bit u buduce

BO
bosut1
07:46 23.01.2015.

Dacic i srbija bi morali paziti i sto govore i sto rade,a Kolindu neka ostave da radi svoj posao.

Avatar El Indio
El Indio
08:55 23.01.2015.

Dacic nije problem, vidi se kome smeta Kolinda. Drugarica Vesnica i drug Zoki se jos nisu pomirili sa rezultatom izbora ovaj drugi nije niti cestitao od muke a Josipovic suti sto znaci da je bio predsjednik na dalinjski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije