Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U NJEMAČKOJ

Članici Ljevice zbog stavova o izbjeglicama nabili tortu u lice

Sahra Wagenknecht nakon napada
Foto: Hendrik Schmidt/DPA/PIXSELL
1/3
29.05.2016.
u 18:43

Sahru Wagenknecht napao je mladić iz takozvane antifašističke inicijative Torte za mizantrope

Istaknuta članica njemačke stranke Die Linke (Ljevica) jučer je zbog svojih stavova o izbjeglicama napadnuta tortom.

Sahru Wagenknecht, koja se zalaže za ograničenje broja izbjeglica koje bi Njemačka trebala primiti, zbog čega je bila izložena kritikama iz vlastite stranke, tijekom stranačkog skupa napao je mladić iz takozvane antifašističke inicijative Torte za mizantrope. Mladić joj je nabio čokoladnu tortu u lice i uzvikivao slogane.

Predsjednik stranke Bernd Riexinger zbog napada je prekinuo govor, a kolege su zaštitili Sahru Wagenknecht kada su počeli stizati snimatelji. Zaštitari su brzo odveli napadača, koji nije pružao otpor. Članovi Ljevice osudili su napad.

- To nije bio napad na Sahru, to je bio napad na sve nas - rekla je Katja Kipping, dok je zamjenik predsjednika Dietmar Bartsch rekao da napad nije ljevičarski ni antifašistički već antisocijalan i glup.

 

>> Kancelarka Merkel kritizirana na kongresu protumigracijskog AfD-a

>> Protuimigrantski AfD: Islam nije dio Njemačke, minarete treba zabraniti

Komentara 3

Avatar d-ano
d-ano
23:06 30.05.2016.

,,da se ovako sto dogodilo onoj muskobanji Ferkel,,bio bi to teroristicki napad na EU od strane crvenih svaba dirigovanih iz Kremlja,,,,

DU
Deleted user
19:49 29.05.2016.

Što bi bilo da se u Hrvatskoj tako napadne Karamrka i Milanovića za sve " dobro " što su napravili ovoj državi . Odmah bi otpočelo arlaukanje njihovih trolova kako su ih napali srbi i crveni.

Avatar Hrvatina_Nikola_Tesla
Hrvatina_Nikola_Tesla
22:25 29.05.2016.

Kakav NAPAD, čovjek ju fino nahranio i to tortom, ja bih ga zagrlio da je meni tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije