Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Cops'

Član ekipe reality showa ubijen tijekom snimanja pucnjave

pištač
Foto: Thinkstock
1/2
28.08.2014.
u 08:31

Lokalni mediji javljaju kako je u lovu na pljačkaša ispaljeno 30 metaka

Član ekipe američke reality emisije ''Cops'' ubijen je u pucnjavi tijekom koje je policija ustrijelila pljačkaša fast food restorana u Nebraski, javlja BBC. Bryce Dion (38) nosio je pancirku koja ga ipak nije uspjela zaštititi od zalutalog metka.

''Cops'' (''Murjaci'') su dugovječna televizijska emisija koja prati policajce na njihovim svakodnevnim dužnostima. U emisiji su dosad nastupili policajci iz 140 američkih gradova. Dion i kamerman pratili su dva policajca koji su prvi odgovorili na poziv.

Lokalni mediji javljaju kako je u lovu na pljačkaša ispaljeno 30 metaka.

Šef policije Todd Schmaderer izjavio je da je smrt člana ekipe emisije sve duboko pogodila.

– Bio je naš prijatelj – rekao je Schmaderer.

>> Zvijezda reality showa 'Dating naked' tuži VH1 jer ju je prikazao golu

Ključne riječi

Komentara 6

TH
thekurcula
09:37 28.08.2014.

Producenti tog realitija zadovoljno trljaju ruke! Dosegli su vrhunac! Teško koji realiti ih sad može dostići, a prestići nikako! Osim da se organizuje masovni pokolj sa, recimo, zabijanjem putničkih aviona od nekoliko stotina putnika u trgovačke centre i prepune stadione ragbija, ili slično.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
08:46 28.08.2014.

u americi je to normalno... oni i djevojčice od 9 godina šalju na obuku iz pucanja iz uzija... pa eto im...

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:59 28.08.2014.

@ orao 10.... Očito je da ti imaš dobar pregled iz svojih orlovskih "visina" o tome što se dogadja u cijelom svijetu. Medjutim ti imaš velike poteškoće sa logičkom interpretacijom onoga što vidiš, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije