Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Razapeo' ga

Brutalni otac ponizio sina zato što nije napisao zadaću

Foto: Youtube Screenshot
01.03.2017.
u 18:00

Otac ima dva sina, a susjedi kažu da je poznat kao vrlo strog roditelj

Šokantna slika 10-godišnjak iz Kine kako kleči na plastičnoj kutiji privezan za drveni križ obilazi medije. Njegov otac ga je, naime, odlučio kazniti jer nije napravio zadaću iz matematike pa ga je odlučio "razapeti".

Otac ima dva sina, a susjedi kažu da je poznat kao vrlo strog roditelj, kako piše Mirror. Učitelji su mu rekli da njegov sin nije napravio zadaću pa ga je otac želio javno posramiti.

Nekoliko sati kasnije dječaka su skinuli s križa, a bizarnu fotografiju osudile su tisuće ljudi. Smatraju da je otac pretjerao pri kažnjavanju djeteta, a on kaže da planira tužiti susjeda koji je uslikao i proširio fotografiju incidenta.

 

>> Preminula žena koja je teško opečena u podmetnutom požaru

Komentara 8

KA
kažemja
20:35 01.03.2017.

Taj tzv. otac nije uopće zaslužio da ima djecu. Njega bi isto tako trebalo razapeti svaki puta kad nešto pogriješi.

HL
hlibit
20:23 01.03.2017.

...ma to je Cobra Vragec

AM
Ameise
18:38 01.03.2017.

Bit ce mu zahvalan kad kasnije shvati da je napravio covjeka od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije