Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u BiH

Brutalan zločin: Ujak i njegova nevjenčana supruga ubili i zakopali dječaka

BiH policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
23.08.2016.
u 16:50

Stankić i Durak priznali su zločin i istražiteljima pokazali mjesto gdje su zakopali dječaka, no motiv zbog kojega su počinili taj zločin još je nepoznat.

Dvogodišnji dječak brutalno je ubijen u Zvorniku u istočnoj Bosni, a za taj zločin osumnjičeni su ujak i njegova nevjenčana supruga, potvrdila je lokalna policija.

Za dječakom koji je imao tek dvadeset mjeseci policija je tragala od 18. kolovoza kada je prijavljen njegov nestanak. "Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da su osobe F. D. i M. S. najvjerojatnije oduzele život dječaku", priopćili su iz policijske uprave u Bijeljini koja pokriva i područje Zvornika.

Lokalni su mediji izvijestili kako su uhićeni  Mijat Stankić, dječakov ujak i njegova nevjenčana supruga Fata Durak. Banjolučke "Nezavisne novine" izvijestile su kako su Stankić i Durak priznali zločin i istražiteljima pokazali mjesto gdje su zakopali dječaka, no motiv zbog kojega su počinili taj zločin još je nepoznat.

Ubijeni dječak i njegov brat djeca su razvedenih roditelja, a socijalna služba skrb o njima povjerila je baki s kojom su i živjeli u selu Kamenici. U njihovu susjedstvu kuću su imali ujak i njegova partnerica. Nestanak dječaka prijavio je otac Slađan Redžić koji je policiju upozorio kako je njegov sin posljednji put viđen  s Fatom Durak.

>>Pritvoren jer je nepokretnu majku zatukao rukama, nogama i drškom od sjekire

>>Dramatična snimka iz Slovenije: 'Luđak, luđak. Evo ga na parkiralištu, ima pištolj'

Komentara 1

ŠN
šnicla
16:56 23.08.2016.

Strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije