Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin na tajlandu

Britansku studenticu silovala su dvojica muškaraca prije ubojstva

Hannah Witheridge,silovanje,ubojstvo,Tajland
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.10.2014.
u 14:59

Dvojica su je silovala dok je jedan gledao. Uvjereni smo da su šanse za pronalazak zločinaca vrlo visoke, kazao je Panya Mamen, šef policije otoka Koh Tao

Britansku studenticu Hannah Witheridge (23), čije je tijelo 15. rujna pronađeno uz tijelo Davida Millera (24) na plaži u Tajlandu, silovala su dvojica muškaraca prije ubojstva. Pokazali su to rezultati DNK analize smjena uzetog iz tijela žrtve, no tajlandska policija još nikoga nije osumnjičila niti uhitila za zločin, javlja Independent.

- Dvojica su je silovala dok je jedan gledao. Uvjereni smo da su šanse za pronalazak zločinaca vrlo visoke - kazao je Panya Mamen, šef policije otoka Koh Tao na kojemu su silovanja i dvostruko ubojstvo počinjeni. Policija je potvrdila da je dvoje mladih britanskih turista, koji se prije susreta na Tajlandu nisu poznavail, umrlo od posljedica udaraca u glavu i potapanja. Vjeruje se da je oružje ubojstva krvava motika koja je pronađena u blizini njihovih tijela.

Policija je prikupila 200 uzoraka DNK od ljudi na otoku, a rezultati analiza očekuju se krajiem ovog tjedna. Prošlog tjedna ponudila je nagradu za informacije koje mogu dovesti do počinitelja u visini oko 130.000 kuna.

Nedavno je i objavljena snimka nadzornih kamera iz kafića na otoku. Ona svjedoči da se dvoje mladih nekoliko sati prije smrti od tamo uputilo prema plaži.

>>Povukla iskaz o silovanju i tako oslobodila braću Bajić

>>Protest! Svaki dan nosi sa sobom madrac na kojem ju je silovao kolega s faksa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije