Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks za 40 kuna

Bijeg od gladi: Djevojčice od 12 godina nude tijelo u zamjenu za obrok

silovanje
Foto: Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
02.10.2014.
u 13:52

One rade same za sebe i nemaju svodnike. Zato se često događa da im mušterija ne plati ili ih čak prebije, kazali su iz novosadske policije

Da od goreg uvijek može biti još gore i crnje pokazuje tekst srbijanskih dnevnih novina Informer koje pišu o maloljetničkoj prostituciji u Novom Sadu.

U tekstu se navodi kako se djevojčice iz Novoga Sada, stare jedva 13 godina, sve češće prostituiraju i pružaju seksualne usluge za svega nekoliko stotina dinara, ili preračunato u kune, za nekoliko desetaka kuna.

Ta saznanja za portal je potvrdila i policija navodeći da neke djevojčice u zamjenu za oralni seks od mušterija traže da im kupe burek i jogurt!

 - To su djeca od 12 ili 13 godina koja bi trebalo da su u osnovnoj školi. One rade same za sebe i nemaju svodnike. Zato se često događa da im mušterija ne plati ili ih čak prebije. Za seksualne usluge u prosjeku traže oko 500 dinara (40-ak kuna) - rekli su iz policije za ovaj dnevni list. Kažu i da su u ovome nemoćni jer čak i kada privedu djecu prostitutke ne postoje zakonske osnove da ih zadrže.

>>Djevojke u Crnoj Gori već sa 15 - 16 godina ulaze u svijet prostitucije

>>Muškarac i žena iz Zadra osumnjičeni zbog podvođenja Čehinje

Komentara 3

PA
pancevo
04:15 03.10.2014.

Zapadna Islamsko-Nacisticka medija je toliko demonizovala Srbe da se niko u svetu ne usudjuje usvajati Srpsku (ratnu) sirocad! Jos uvek kad se predstavim nekim Amerima kao Srbin oni me sa nevericom gledaju jer su verovatno ocekivali neko "Djavolje cudoviste saa rogovima i repom" a ne visokog, plavokog i college-obrazovanog strucnjaka?!?! Angelina i Brad po celom svetu skupljaju sirocad i prave familiju ali stogo zaobilaze Srbiju kao da je tamo E-Bola a ne u Africi...ali kad su ti financijeri (propalih) filmova U.Emirati onda se to od tebe i ocekuje! Inace dugogodisnji sam zitelj Holivuda i profesionalno usko povezan sa tim biznisom i "zvezdama"!

DR
dragec5474
07:33 03.10.2014.

Žalosno... :-( sta vlastita država može tolerirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije