Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA

Beograd pun policije zbog prosvjeda navijača

srpska policija
Foto: ilustracija
23.11.2014.
u 11:43

Navijači prosvjeduju zbog ubojstva mladog navijača Crvene zvezde u Istanbulu

Beograd je pun policije zbog najavljenog prosvjeda navijača nakon što je navijač Crvene zvezde ubijen u Istanbulu, prenosi Blic. Na platou ispred zgrade Skupštine Beograda i Doma Narodne skupštine, u centru glavnog grada Srbije, nalazi se desetak autobusa i terenaca policije, a neki pripadnici nose opremu za razbijanje prosvjeda.

U MUP-u je agenciji Beta rečeno kako je riječ o "redovitim aktivnostima policije", ali neslužbeno mediji doznaju kako se priprema veliki prosvjedni skup zbog ubojstva navijača

Marko Ivković (25) ubijen je u petak uoči košarkaške utakmice Galatasaray - Crvena zvezda. Nekoliko stotina građana sinoć je prosvjedovalo ispred zgrade turskog veleposlanstva u Beogradu paleći baklje i pjevajući pjesme Crvene zvezde. Srpski premijer Aleksandar Vučić uputio je svom turskom kolegi demarš.

>> U Srbiji prosvjeduju zatvaranjem kafića i restorana na sat vremena

>> Prosvjed u Beogradu zbog najavljenog Gay pridea: 'Neću tatu i tatu'

Komentara 11

MA
macoje
13:07 23.11.2014.

urlaju li ubij hrvata..ili mozda sada se sjetili onog ubijenog francuza

KR
krass
18:42 23.11.2014.

Citam ti ja danas u Kuriru vest od juce o Hajduku i Dinamu i znate li koliko je bilo komentata ( 0 ),e toliko ste nam interesantni.

DU
Deleted user
12:52 23.11.2014.

Najvjerovatnije da ce zapaliti i Hrvatsku ambasadu,a Angjelinovicka ce komentarisati da inako nije potrbna,mi smo jedna drzava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije