Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuhari otkrili

Barack Obama ne jede ciklu, a Hollande artičoke

Obama Cameron
Foto: Matt Dunham/Press Association/PIXSELL
27.07.2014.
u 16:43

Predsjednik Obama je na nagovor supruge zadržao kuharicu Georgea Busha jer ima kćer sličnih godina kao i Obame pa zna koju zdravu hranu mladi vole.

Američki predsjednik Barack Obama obožava brokulu, hamburgere i rebarca, no na njegovu meniju nikada se neće naći cikla jer je Obama ne može smisliti.

To je samo jedna od informacija koja je procurila nakon sastanka "Kluba šefova kuhinje" čiji su članovi osobni kuhari najmoćnijih svjetskih državnika. Iako su uoči sastanka izjavili da s informacijama o prehrambenim navikama osoba za koje rade neće izaći u javnost, neki detalji ipak su otkriveni.

Saznalo se tako da je predsjednik Obama na nagovor supruge zadržao kuharicu Georgea Busha jer ima kćer sličnih godina kao i Obame pa zna koju zdravu hranu mladi vole. Kraljica Elizabeta, s druge strane, ne voli školjke, a njezin kuhar inzistira na zdravoj hrani pa je bijeli šećer izbačen iz kuhinje. Francuski pak predsjednik François Hollande nije previše izbirljiv što se hrane tiče, jedino ne podnosi artičoke. Dan najčešće započinje sendvičem ili kroasanom. Na sastanku se jedino nije pojavio kuhar ruskog predsjednika Putina.

>>Evo što je Barack Obama poklonio princu Georgeu

>>Anđeo Obama i demon Putin

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
17:10 27.07.2014.

Mogli ste pozvat i mog kuhara, a on vam bi rekel kak ja ne jedem ždrkvice....i onda bi članak mel i glavu i rep >;-))

EP
epulon
21:01 27.07.2014.

Evo ja ih pozivam na ciklu i artičoke... Nek se ljudi najedu..

Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
10:56 28.07.2014.

To sa ciklom, je jedino u čemu podržavam Obamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije