Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon nesreća

Avioni Malaysia Airlinesa danas su sablasno prazni, tvrtka se bori za opstanak

MA
Foto: Twitter
1/3
27.08.2014.
u 07:38

Kompanija pokušava vratiti putnike nudeći gotovo dvostruku proviziju prodajnim agentima

Avioni na letovima tvrtke Malaysia Airlinesa izgledaju sablasno prazno, pokazuju to fotografije napuštenih terminala i aviona s tek pokojim putnikom.

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne fotografije koje svjedoče kako se kompanija bori za opstanak nakon rušenja leta MH17 i nestanka MH370.

Pad poslovanja toliko je velik da kompanija pokušava vratiti putnike u Australiju nudeći gotovo dvostruku proviziju prodajnim agentima.

– Kompanija operativno gubi 1,6 milijuna dolara dnevno, kaže profesor Oliver McGee, prometni stručnjak sveučilišta u Howardu i dodaje kako za loše poslovanje kompanije nisu krive samo nedavne nesreće jer su njihove dionice već dulje vremena u ''crvenom''.

 

>> S računa putnika nestalog malezijskog aviona nestalo više od 30.000 dolara

Ključne riječi

Komentara 13

LI
lima83
08:48 27.08.2014.

komisija = provizija. Mogli ste barem do kraja prevesti članak

SR
SREBOTNIK
12:51 27.08.2014.

Sve o Malaysia Airlines nesrećama, od Hrvata kojji nio u hotelu Delta Montreal, na Malaysia night, te hrvatskog jedinog kapetana na B-777, u dalekom Macao, čitaj da Googlaš ili zpadjen, ili Croatian political controversy, ili ''sumnjamo da je malezijski avion satima letio s mrtvim pilotima''

Avatar Alfons_x
Alfons_x
07:15 28.08.2014.

Kako napisah još davno, kod "nestanka" prvog zrakoplova, cilj je bio i jeste uništiti iznimno uspješnu kompaniju u potpunom državnom vlasništvu jer su je malezijske vlasti uporno odbijale privatizirati....kada se uz to može rušenje zrakoplova iskoristiti za neke druge, političke ciljeve, dobijemo beskrupulozno ubijanje civila koji su krivi samo zato što su u krivo vrijeme ušli u krivi zrakoplov...Inače nedavno je ukrajinski poslanik imao intervju gdje i dalje optužuje "pobunjenike" za rušenje zrakoplova...zar ga nisu obavijestili tko je srušio zrakoplov i zašto se ne piše više o tome?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije