Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvanredna situacija

Avion Turkish Airlinesa prisilno sletio u Casablancu zbog prijetnje bombom

turkish airlines (1)
Foto: Reuters/Pixsell
30.03.2015.
u 15:21

Prijetnja bombom pronađena je na ispisana na papiriću u toaletu zrakoplova na letu TK15

Zrakoplov kompanije Turkish Airlines koji je prometovao na liniji Istanbul - Sao Paolo prisilno je sletio oko 14.30 sati u Casablancu zbog prijetnje bombom.

Kako javlja RT, prijetnja bombom pronađena je ispisana na papiriću u toaletu zrakoplova na letu TK15 koji prevozi oko 250 putnika.

Još jedan zrakoplov iste kompanije bio je prisiljen vratiti se u zračnu luku u Istanbul i to nakon što je započeo putovanje prema Japanu prošle subote. Policija ga je pretražila, ali nije pronašla bombu.

Uskoro opširnije...

>>Kopilot je namjerno srušio zrakoplov Germanwingsa i ubio 150 ljudi

>>Pilot heroj spasio 109 života jer je isključio računalo Airbusa Lufthanse

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije